32 °C Budapest
Üres polcokkal, de kinyitott a csődbe ment nógrádi nagyker

Üres polcokkal, de kinyitott a csődbe ment nógrádi nagyker

Pénzcentrum
2016. szeptember 28. 09:30

Beperelte a CBA jogosulatlan védjegyhasználat miatt volt partnerét, a több mint 80 csődbe ment nógrádi élelmiszerboltot működtető Palóc Nagyker Kft.-t. A társaság hétfőn újra kinyitotta üzletei nagy részét, továbbra is a magyar lánc színei­ben - írja a Magyar Idők.

Jogi lépéseket tesz a CBA Kereskedelmi Kft., mivel annak ellenére, hogy szeptem­ber 15-én megszűnt a franchise-szerződésünk a Palóc Nagykereskedelmi Kft.-vel, a csődeljárás alá került társaság üzleteinek egy része továbbra is a CBA, illetve a Príma arculati elemeivel üzemel, mintha még most is a hálózat tagjai lennének.

Az újranyitott boltokban egyáltalán nincs új vagy friss termék a polcokon. Így például tejtermékek, pékáruk, napi fogyasztásra szánt élelmiszerek nem kaphatók a Palóc üzleteiben, mivel a ki nem fizetett beszállítók nem hajlandók áruval ellátni a társaságot. Ehelyett a raktárakban maradt termékeket árusítják ki, miközben a dolgozóknak - elmondásuk szerint - semmilyen hivatalos tájékoztatást nem adtak arról, mi legyen a CBA-s feliratokkal.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22