12 °C Budapest
Itt az IKEA nagy bejelentése: jövőre indul a magyar webshop

Itt az IKEA nagy bejelentése: jövőre indul a magyar webshop

2016. szeptember 13. 09:48

Jövő nyáron már vásárolhatunk a soroksári IKEA-ban, a tervek szerint ugyanis májusban nyílik meg az új áruház. Nem ez a legnagyobb fejlesztés, ugyanis hamarosan már online is vásárolhatunk náluk bútorokat. A munkaerőhiány egyébként a magyar áruházakat is érinti, hogyan lépnek fel ez ellen?

Már régóta tudjuk, hogy az IKEA új áruházat nyit Soroksáron, azonban most végre kiderült, mikor nyílik meg a bútoráruház. A nyitás napja ugyan nem ismert, azonban a tervek szerint 2017 májusában nyílik meg az új kereskedelmi egység. 

Nem ez a legnagyobb újítás

Az online áruház és az úgynevezett Click and Collect szolgáltatás bevezetését Magyarországon az IKEA 2017 év végén tervezi. A cél, hogy egy olyan rugalmas disztribúciós hálózat jöjjön létre, ami kényelmet és elérhetőséget biztosít a vásárlók számára.

300 új munkatársat keresnek

Toborzó kampányt indított az IKEA, amelynek keretében több mint 300 új álláslehetőséget hirdetett meg. A vállalat még idén tervezi a több száz új munkatárs felvételét nemcsak a már meglévő budapesti és a budaörsi, hanem a jövőre megnyíló soroksári áruházába is.

Számos területre, többek között eladói, logisztikai és éttermi munkakörre keresi új kollégáit a cég. A több száz meghirdetett pozícióra a tapasztalt szakemberek mellett pályakezdők és olyanok jelentkezését is várják, akik új szakmai területen szeretnék kipróbálni magukat.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 20. kedd
Tivadar
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 20. 16:50