13 °C Budapest
Itt az IKEA nagy bejelentése: jövőre indul a magyar webshop

Itt az IKEA nagy bejelentése: jövőre indul a magyar webshop

2016. szeptember 13. 09:48

Jövő nyáron már vásárolhatunk a soroksári IKEA-ban, a tervek szerint ugyanis májusban nyílik meg az új áruház. Nem ez a legnagyobb fejlesztés, ugyanis hamarosan már online is vásárolhatunk náluk bútorokat. A munkaerőhiány egyébként a magyar áruházakat is érinti, hogyan lépnek fel ez ellen?

Már régóta tudjuk, hogy az IKEA új áruházat nyit Soroksáron, azonban most végre kiderült, mikor nyílik meg a bútoráruház. A nyitás napja ugyan nem ismert, azonban a tervek szerint 2017 májusában nyílik meg az új kereskedelmi egység. 

Nem ez a legnagyobb újítás

Az online áruház és az úgynevezett Click and Collect szolgáltatás bevezetését Magyarországon az IKEA 2017 év végén tervezi. A cél, hogy egy olyan rugalmas disztribúciós hálózat jöjjön létre, ami kényelmet és elérhetőséget biztosít a vásárlók számára.

300 új munkatársat keresnek

Toborzó kampányt indított az IKEA, amelynek keretében több mint 300 új álláslehetőséget hirdetett meg. A vállalat még idén tervezi a több száz új munkatárs felvételét nemcsak a már meglévő budapesti és a budaörsi, hanem a jövőre megnyíló soroksári áruházába is.

Számos területre, többek között eladói, logisztikai és éttermi munkakörre keresi új kollégáit a cég. A több száz meghirdetett pozícióra a tapasztalt szakemberek mellett pályakezdők és olyanok jelentkezését is várják, akik új szakmai területen szeretnék kipróbálni magukat.

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 29. csütörtök
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?