Hatalmas bútorbolt nyílik Budapesten

Pénzcentrum
2015. szeptember 21. 18:01

Hamarosan megnyílik az első olyan Mömax-áruház, ami egy korábbi Baumax helyére települ - írja az Origo.

A legnagyobb eladótérrel rendelkező üzlet a III. kerületben még az év vége előtt kinyithat. Simonyi András, a Möbelix-Mömax ügyvezető igazgatója azt mondta, ha minden jól alakul, még az év vége előtt megnyitják a magyarországi lánc legnagyobb eladótérrel rendelkező tagját Budapesten.

A következő Mömax-áruház a XVII. kerületben 2016 kora tavaszán nyithat ki. Az új üzletben 40 embernek adnak majd munkát. Az áruházakba főleg eladókat, pénztárosokat, irodai alkalmazottakat, raktárosokat, asztalosokat és dekoratőröket keresnek.

A következő egy évben Magyarországon 7-9 új Mömax nyitja meg kapuit - közölte a lappal az ügyvezető.

A Baumax 20 év után hagyja itt a magyar piacot. Egy hónap alatt zárták be a boltokat év elején. Az egykori barkácslánc áruházait az XXXLutz-csoport vásárolta meg: Möbelix és Mömax lakberendezési áruházak lesznek az egykori Baumaxokból.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem