3 °C Budapest
Tesco: biztonsági őrök kísérik a szállítókat Budapesten

Tesco: biztonsági őrök kísérik a szállítókat Budapesten

2015. február 17. 06:02

Biztonsági őrök kísérik a Tesco házhoz szállító autóit Budapest egyes részein - értesült a Pénzcentrum.

Biztonsági őrök kísérik a Tesco házhoz szállító autóit és munkatársait - értesült a Pénzcentrum. Információink szerint Budapest egyes részein, például a VIII. kerületben van szükség a biztonsági kíséretre. Előfordul, hogy a biztonsági őrök az autóra vigyáznak, miközben a szállító beviszi az árut, de van, hogy egészen a lakásig elkíséri az őr a Tesco-alkalmazottat.

Úgy tudjuk, a szállítókat ért inzultusok miatt van szükség erre a megoldásra. A következő lépés az lehet, hogy az áruházlánc konkrétan nem szállít majd egyes területekre.

A Pénzcentrum megkereste a Tescót is. Az áruházlánc sajtóosztályától az alábbi tájékoztatást kaptuk:

A Tescónál folyamatosan figyeljük kollégáink és vásárlóink visszajelzéseit, hogy a lehető legmagasabb színvonalon, gördülékenyen tudjuk kiszolgálni vásárlóink igényeit, legyen szó akár az áruházi vásárlásról, vagy a Tesco Online Bevásárlás Szolgáltatásról. Az elmúlt időszak visszajelzései alapján úgy döntöttünk, hogy megvizsgálunk több lehetőséget arra vonatkozóan, hogy hogyan tudjuk még gördülékenyebbé és biztonságosabbá tenni a termékek kiszállítását. Erre vonatkozó tesztjeink jelenleg is folyamatban vannak, és az eredmények kiértékelése után döntünk majd a következő lépésekről.


A G'Roby-nál hét év alatt egyszer volt lopás

Az elmúlt hét évben idő összesen egyszer fordult elő lopás, az viszont tényleg a VIII. kerületben - mondta el a Pénzcentrumnak Nagy Sándor, a budapesti élelmiszer házhoz szállítás másik nagy szereplője, a G'Roby ügyvezetője.

A G'Roby-nál előre semmilyen szállítási címet nem tiltanak, de a sofőrök tapasztalatból már tudják, melyek azok a helyek ahová két autóval érdemes érkeznünk, és ezen helyek többsége szintén a VIII. kerületben van.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Konkrét zaklatásos incidens ennek ellenére nem fordult elő, és nemfizetés sem

 - mondta az ügyvezető.

Tesco: más városokban is lehet házhoz szállítás

Még dolgoznak azon, hogy Budapest és Szeged mellett más városokban is legyen házhoz szállítás - mondta el egy hónapja az Indexnek Nigel Jones, a magyar Tesco vezérigazgatója. Mint fogalmazott, sok szempontot kell figyelembe venniük az internetpenetrációtól a térségbeli vásárlói szokásokig. Budapest után Szegeden indították már el ezt a lehetőséget, és a távolabb lévő, szegedi tapasztalatok is azt mutatják, hogy vásárlók nagyon szeretik. Ahogy egyébként a globális trend is egyértelműen ez. Az online kereskedelem fejlesztése ígéretes terület.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 13. kedd
Ida
15. hét
EZT OLVASTAD MÁR?