17 °C Budapest
Tesco: biztonsági őrök kísérik a szállítókat Budapesten

Tesco: biztonsági őrök kísérik a szállítókat Budapesten

2015. február 17. 06:02

Biztonsági őrök kísérik a Tesco házhoz szállító autóit Budapest egyes részein - értesült a Pénzcentrum.

Biztonsági őrök kísérik a Tesco házhoz szállító autóit és munkatársait - értesült a Pénzcentrum. Információink szerint Budapest egyes részein, például a VIII. kerületben van szükség a biztonsági kíséretre. Előfordul, hogy a biztonsági őrök az autóra vigyáznak, miközben a szállító beviszi az árut, de van, hogy egészen a lakásig elkíséri az őr a Tesco-alkalmazottat.

Úgy tudjuk, a szállítókat ért inzultusok miatt van szükség erre a megoldásra. A következő lépés az lehet, hogy az áruházlánc konkrétan nem szállít majd egyes területekre.

A Pénzcentrum megkereste a Tescót is. Az áruházlánc sajtóosztályától az alábbi tájékoztatást kaptuk:

A Tescónál folyamatosan figyeljük kollégáink és vásárlóink visszajelzéseit, hogy a lehető legmagasabb színvonalon, gördülékenyen tudjuk kiszolgálni vásárlóink igényeit, legyen szó akár az áruházi vásárlásról, vagy a Tesco Online Bevásárlás Szolgáltatásról. Az elmúlt időszak visszajelzései alapján úgy döntöttünk, hogy megvizsgálunk több lehetőséget arra vonatkozóan, hogy hogyan tudjuk még gördülékenyebbé és biztonságosabbá tenni a termékek kiszállítását. Erre vonatkozó tesztjeink jelenleg is folyamatban vannak, és az eredmények kiértékelése után döntünk majd a következő lépésekről.


A G'Roby-nál hét év alatt egyszer volt lopás

Az elmúlt hét évben idő összesen egyszer fordult elő lopás, az viszont tényleg a VIII. kerületben - mondta el a Pénzcentrumnak Nagy Sándor, a budapesti élelmiszer házhoz szállítás másik nagy szereplője, a G'Roby ügyvezetője.

A G'Roby-nál előre semmilyen szállítási címet nem tiltanak, de a sofőrök tapasztalatból már tudják, melyek azok a helyek ahová két autóval érdemes érkeznünk, és ezen helyek többsége szintén a VIII. kerületben van.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Konkrét zaklatásos incidens ennek ellenére nem fordult elő, és nemfizetés sem

 - mondta az ügyvezető.

Tesco: más városokban is lehet házhoz szállítás

Még dolgoznak azon, hogy Budapest és Szeged mellett más városokban is legyen házhoz szállítás - mondta el egy hónapja az Indexnek Nigel Jones, a magyar Tesco vezérigazgatója. Mint fogalmazott, sok szempontot kell figyelembe venniük az internetpenetrációtól a térségbeli vásárlói szokásokig. Budapest után Szegeden indították már el ezt a lehetőséget, és a távolabb lévő, szegedi tapasztalatok is azt mutatják, hogy vásárlók nagyon szeretik. Ahogy egyébként a globális trend is egyértelműen ez. Az online kereskedelem fejlesztése ígéretes terület.

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?