19 °C Budapest

Brutális akció a luxusáruházban: ilyet még nem látott Budapest

2014. december 15. 16:37

Ismét brutális akciót hirdetett az il Bacio di Stile luxusáruház. Nem viccelnek, most szó szerint milliókat spórolhatnak az élelmes Árpádok, Jánosok, Lajosok, Andrások, Péterek, és Antalok; egyszóval mindenki, aki valamit is ad magára.

Ezerrel pörgeti karácsonyi reklámkampányát a budapesti il Bacio di Stile luxusáruház. Mi a Velveten szúrtuk ki a luxusipar legdrágább üzleteinek helyet adó Andrássy úti ingatlan meglepően csábító hirdetését (most a vesszőhibáktól tekintsünk el):

Karácsonyi nagytakarítás! Több, mint 60 divatmárka most akár 70% kedvezménnyel!

- olvasható az online hirdetésben.

Nos, a Pénzcentrum "divatrajongó olvasói" nemrég jártak az 5 szintes, 5000 négyzetméteres luxusáruházban. Beszámolójuk szerint, ha igaz a hirdetésben szereplő gigakedvezmény, akkor

most egy teli áron is alig 1 milliós bőrcipőt például már 300 ezerért hozzád vágnak.

Nem ez az első eset egyébként idén, amikor a luxusáruház "KIHAGYHATATLAN" kedvezménnyel várja a vásárlókat. Szeptember elején például 60 százalékos leértékeléssel búcsúztatták a nyarat. Érdekesség, hogy míg az "átlagos" üzletekben a karácsony előtti időszak jellemzően nem a gigakedvezményekről szól - azok jellemzően a két ünnep között, illetve januárban kezdődnek -, addig a luxusáruház már bő egy héttel szenteste előtt belecsapott a lecsóba.

KATTINTS! Meglepő ötlettel állt elő a KIKA, H&M, Zara: vajon bejön a vásárlóknak?

Bár ilyen kedvezmények hallatán nehéz eszünknél maradni, nem árt azonban Pokorni Zoltán szavait az átlagembereknek is megszívlelni, mielőtt egymást tiporva rohannának az Andrássy útra:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ezek a kisebb-nagyobb ügyek, hogy ki milyen órát hord, ki hova jár pihenni vagy nyaralni, vagy hogy kinek mekkora a háza, ezek nyilván az elmúlt években is tudottak voltak, de nem érdekelt senkit. Nem kötődött össze ez a korrupció vádjával. Az Amerikai Egyesült Államok kitiltása óta viszont egy ilyen metszetbe rendeződik újra ez a sok apró, egyébként korábban csak bosszantónak gondolt tény

- mondta a Fidesz alelnöke bő egy héttel ezelőtt.

Aki pedig mindezek ellenére sem tudja kihagyni a gigaakciót, annak csak annyit üzenünk,

ha megteheted, akkor tedd, de állj bele. Állj bele, és védd meg.

Korábban egyébként a Portfolio is foglalkozott az Andrássy úti luxusüzletekkel. Elemzésükből az is kiderült, a különböző akcióknak (is) köszönhetően az Il Bacio-ban néhány márka olyan jó forgalmat bonyolított az elmúlt évben, hogy most már saját üzlet nyitásán gondolkoznak. Mindezt ráadásul annak ellenére emelték ki, hogy a 2013-as adózás előtti eredményeiket tekintve összességében nem megy jól a luxusüzleteknek az Andrássyn.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem