23 °C Budapest
Így úszhatod meg néhány ezer forintból a karácsonyt

Így úszhatod meg néhány ezer forintból a karácsonyt

2014. december 5. 16:29

Adventi cikksorozatunk ötödik részében a spórolós ajándékozáshoz adunk tippeket. Hidd el, fillérekért is boldoggá teheted szeretteidet!

December 5. - Egy apróság is elég!

Felmérések szerint idén szinte mindenki, a 18-69 éves korosztály kilenctizede tervez karácsonyra ajándékokat vásárolni szeretteinek. Az Országos Kereskedelmi Szövetség előrejelzése szerint egy magyar család átlagosan - jókora szórás mellett - 30-35 ezer forintot költ majd az ajándékokra. A legtöbbet várhatóan idén is az idősebbek és a gyermeket nevelők szánnak a karácsonyfa alatti meglepetésekre.

Rengeteget lehet azonban spórolni, ha saját magad készíted el az ajándékot, vagy megállapodtok abban, hogy fejenként maximum 1-2 ezer forintért vehettek ajándékot. Hidd el, néha egy jól megválasztott apróság is lehet telitalálat.

A Pénzcentrum adventi naptára spórolóknak

A Pénzcentrum idén adventi naptárral kedveskedik spórolós olvasóinak. Naponta újabb és újabb tippeket, trükköket adunk, hogy az idei karácsony vége ne egy újabb pénzügyi krach legyen. Összegyűjtött "jókívánságainkat" bármikor megtalálod címlapunkon, az adventi naptár címkére kattintva (lásd az alábbi képen).

Legutóbbi tippünket ITT találod.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?