Hihetetlen! Nyert a lottón a TV2 legendás műsorvezetője

Pénzcentrum
2013. augusztus 24. 13:03

A gigászi méretű lottófőnyeremény - a 34. játékhéten 2 milliárd 400 millió forint keresi gazdáját az Ötöslottón - a hazai sztárokat is megbabonázza. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Vujity Tvrtko is "hatalmas" lottónyereményével viccelődik közösségi oldalán.

Kihúzták az Ötöslottó 34. heti nyerőszámait!
Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:
10; 12; 22; 39; 68

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG, VOLT-E TELITALÁLAT!

"Kérek minden érdekbarátot, hogy ne keressen! Ne akarjon kihasználni, ne csak a pénzem kelljen! Akik eddig nem hívtak, most se tegyék! Hiába kuncsorognak, hiába könyörögnek, megfontolt leszek ezekben a pillanatokban! Nagyon észnél kell lennem, kettesem lett a lottón" - írta Vujity Tvrtko a közösségi oldalán.

KATTINTS! Ötöslottó: akiknek aprópénz 2,4 milliárd forint

A 33. játékhéten 1 205 forintot ért egy kéttalálatos alapjáték. Arról azonban nem szól a műsorvezető bejegyzése, mire is költi négy számjegyű nyereményét. A Pénzcentrum.hu természetesen szívesen adna neki tanácsot, ahogy tettük azt alig egy héttel ezelőtti cikkünkben is egy esetleges lóttónyertesnek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 8. 19:18