Elindult a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási oldala

Pénzcentrum
2013. május 21. 10:33

Elindult Magyarország első hivatalos online sportfogadási oldala, a Szerencsejáték Zrt. által fejlesztett Tippmixpro.hu - értesült a Pénzcentrum.hu.

Jókora csúszás után - az eredeti elképzelések szerint már tavaly júniusban startolt volna az oldal - elindult a Szerencsejáték Zrt. új sportfogadási oldala, a Tippmixpro.hu. "ÜDVÖZLÜNK A TIPPMIXPRO WEBOLDALÁN! Sokáig tartott, de megérte várni. Elindult Magyarország egyetlen engedéllyel rendelkező profi sportfogadói oldala, a Tippmixpro! Összegyűjtöttük neked a legfontosabb tudnivalókat, nézd meg a bemutatónkat" - fogadja az üdvözlőszöveg a portálra látogatókat.

A honlapon elérhető információk szerint a Tippmixpro oldalon csak 18. életévét betöltött, magyarországi tartózkodási hellyel és magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlával rendelkező fogadó regisztrálhat. A regisztráció során az alábbi adatokat kell megadni (a személyi igazolványban szereplő módon!):

 • családi név és keresztnév
 • születési név
 • születési hely és idő
 • nem
 • édesanyja leánykori neve
 • magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlaszáma
 • magyarországi tartózkodási hely
 • magyarországi vezetékes vagy mobil telefonszám
 • e-mail cím, melyet hitelesíteni szükséges az aktiváló link segítségével, amelyet a regisztrálást követően automatikusan kiküld a rendszer
 • felhasználónév és jelszó
 • részvételi feltételek és adatvédelmi nyilatkozat elfogadása és nyilatkozat tétel arról, hogy a játékos a 18. életévét betöltötted.

Egyenlegfeltöltés

A fogadások tétje a belső egyenlegből kerül levonásra, ezért a fogadásban való részvételhez fel kell tölteni a belső egyenleget. A belső egyenleg feltölthető bankkártyával, banki átutalással, Abaqoos utalvány felhasználásával és a lottó egyenlegből történő átvezetéssel is. Az egyenlegfeltöltés minimum összege 500 forint, az egyenlegre feltölthető összeg maximuma pedig 1 000 000 forint.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?