29 °C Budapest

Egymilliárd az Ötöslottó főnyereménye: mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2013. március 9. 13:01

Immár 9. hete halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így a mai napon már 1 milliárd forintot ér a telitalálat. A Pénzcentrum.hu ezen a játékhéten is élőben közvetíti a sorsolást.

Mutatjuk a számokat!
Az Ötöslottó nyerőszámai a 10. héten:
6; 18; 26; 76; 77

KATTINTS ide és tudd meg, volt-e telitalálat ezen a játékhéten.

Az Ötöslottó főnyereménye ezen a játékhéten elérte az egymilliárd forintot. A hatalmas jackpot, ahogy az lenni szokott természetesen a magyar szerencsevadászokat is megmozgatja. Halmozódás idején hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv. Hetente átlagosan nagyjából 3,5 millió Ötöslottó alapjáték érkezik be a Szerencsejáték Zrt.-hez, halmozódás idején azonban hagyományosan emelkedik az értékesített darabszám.

Az Ötöslottón minden idők legtöbb alapjátékát, több mint 14,5 millió darabot 2003 novemberében küldték játékba. Akkor a halmozódás történetének leghosszabb, 38 hetes időszaka végén a tét minden idők legnagyobb Ötöslottó nyereménye, 5 092 890 758 forint volt. Jelenleg nagyjából 4 millió alapjátékot értékesítenek hetente (a 9. játékhéten 3 979 333 szelvény kelt el), kivéve az akciós heteken, amikor jellemzően még jobban megugrik a játékkedv.

Meddig halmozódhat?

Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind az öt kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez - tájékoztat a Szerencsejáték Zrt. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztják a többi nyertes között. Fontos tudni, hogy nem csupán a jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 2, 3 és 4 találatoké is.

Nyerési esélyek

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

5 találat 1 : 43 949 268
4 találat 1 : 103 410
3 találat 1 : 1 231
2 találat 1 : 44

1 : 43 annak az esélye, hogy az Ötöslottó játékban nyerünk.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
EZT OLVASTAD MÁR?