5 °C Budapest

1,78 milliárd az Ötöslottó főnyereménye! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2012. március 10. 15:18

1 milliárd 780 millió forint az Ötöslottó főnyereménye a 10. játékhéten. A Pénzcentrum.hu ma este is élőben közvetíti a sorsolást.

Közvetítjük a sorsolást
A Pénzcentrum.hu ezen a héten is élőben közvetíti az Ötöslottó sorsolását, szombat este 19 órától. Várhatóan 19.25-re az is kiderül, elvitte-e valaki az 1 780 millió forintos főnyereményt.

Nyerőszámok itt! >>


Az Ötöslottón az eddigi utolsó telitalálat 2011. november 19-én született, és közel kétmilliárd forintot ért. A jelenlegi várható főnyeremény 16 hetes halmozódás után gyűlt össze. Az Ötöslottó eddigi legnagyobb főnyereménye 2003 november 29-én talált gazdára: akkor 5 milliárd 92 millió 890 ezer 758 forinttal lett gazdagabb egy játékos.

Egy átlagos játékhéten nagyjából 3,5 millió alapjátékot küldenek játékba, de a halmozódás hatására 4 -5 millióra is emelkedhet ez a szám.

Ünnepel az Ötöslottó

Mint arról a Pénzcentrum.hu beszámolt, izgalmas születésnapot ünnepelhettek a héten a magyar szerencsevadászok: 55 éve, 1957 március 7-én tartották az első Ötöslottó-sorsolást Magyarországon. Az első ötöst a 6. héten érte el özvegy Ring Sándorné, aki gyerekeinek életkorát játszotta meg, és 855 ezer forintot nyert.

További érdekességek az Ötöslottóról: Milliárdos születésnap - 55 éve él a remény 

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?