Jövő héten mutathatja be az Apple az új iPadet

Pénzcentrum
2012. február 29. 11:04

Jövő héten mutatja be új, harmadik generációs iPadjét az Apple - értesült a CNBC meg nem nevezett forrásokból. A hírtelevízió úgy tudja, hogy az értékesítés március 9-én kezdődik.

A CNBC keddi beszámolója szerint az Apple jövő hét szerdán New Yorkban mutatja be új, harmadik generációs táblagépét, az iPad3-t, amely 4G kompatibilis lesz. Jim Dalrymple, Apple szakértő szerint azonban rosszak a CNBC információi, és a bemutató nem New York-ban, hanem San Franciscóban lesz. Dalrymple ezt egy személyes meghívóra hivatkozva állítja, amely szerint az esemény szerdán tíz órakor a San Francisco-i Yerba Buena Centerben veszi kezdetét, ahol egyébként az iPad1, és az iPad2 bemutatóját is tartották.

Dalrymple szerint egyelőre senki nem tudja, hogy milyen újdonságokat tartalmaz az iPad3. Amire a szakértők számítanak: gyorsabb processzor, fejlett grafika, és retina kijelző.

 

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19