Helyreigazítás

Pénzcentrum
2011. november 30. 19:03

A Pénzcentrum.hu internetes magazin 2011. november 27. napján megjelent, "40 millió a tét: így szervez póker kupát egy állami monopólium" c. cikkében pontatlanul fogalmaztunk akkor, amikor azt feltételeztük, hogy a Szerencsejáték Zrt. rosszul értelmezi a szerencsejáték szervezéséről szóló törvényt.

A Pénzcentrum.hu internetes magazin 2011. november 27. napján megjelent, "40 millió a tét: így szervez póker kupát egy állami monopólium" c. cikkében félreérthetően fogalmaztunk akkor, amikor azt feltételeztük, hogy a Szerencsejáték Zrt. rosszul értelmezi a szerencsejáték szervezéséről szóló törvényt. Cikkünk kapcsán a Szerencsejáték Zrt. leszögezi, hogy a Társaság számára nem értelmezési, hanem jogkövetési kérdés a póker megítélése, mert a hatályos törvény (1991. évi XXXIV. tv.) 14. §-a a szerencsejáték fajták között sorolja fel a kártyajátékot. A kártyajátékot pedig a törvény a további részében (29/B§) a pókerrel azonosítja.

NEKED AJÁNLJUK
Helyreigazítás

Internetes hírportálunk a 2017. október 24. napján megjelent cikkben jogsértően állította, hogy...

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?