Ezt is meglépte a Tesco: új ötlettel hódíthat Magyarországon

2011. szeptember 24. 16:08

A Tesco Mobile, a Tesco és a Vodafone közös - 50-50%-ban tulajdonolt - vállalkozása független mobilszolgáltatóként fog működni a magyar piacon. A vállalat Tesco Mobile néven fogja kínálni szolgáltatásait a magyarországi Tesco áruházakban, a Vodafone technológiájának és hálózatának támogatásával.

A készülékek a Tesco áruházak országos hálózatán keresztül mindenki számára hozzáférhetőek lesznek. "Ez egy igen izgalmas vállalkozás a Tesco számára" - mondta Gerry Gray, az áruházlánc magyarországi ügyvezető igazgatója.

A Tesco Mobile úgynevezett virtuális mobilszolgáltató lesz a magyar mobil telekommunikációs piacon. A virtuális mobilszolgáltató (MVNO) egy olyan vállalat, amely mobiltelefon szolgáltatásokat kínál, de nincs saját hálózati infrastruktúrája, így saját frekvenciája sem.

Tesco Mobile az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban a Tesco Mobile egy 50-50%-os társulás a Tesco és az O2 között. A vállalat kizárólag Tesco Mobile szolgáltatásokat kínál az Egyesült Királyság Tesco áruházaiban, valamint az Interneten és a Tesco Directen keresztül, az O2 technológiai hátterére és hálózatára támaszkodva. A cégnek jelenleg több mint 2,6 millió ügyfele van.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Friss! Az Ötöslottó nyerőszámai a 38. héten - KATTINTS!

EZT OLVASTAD MÁR?