21 °C Budapest

Ezt is meglépte a Tesco: új ötlettel hódíthat Magyarországon

2011. szeptember 24. 16:08

A Tesco Mobile, a Tesco és a Vodafone közös - 50-50%-ban tulajdonolt - vállalkozása független mobilszolgáltatóként fog működni a magyar piacon. A vállalat Tesco Mobile néven fogja kínálni szolgáltatásait a magyarországi Tesco áruházakban, a Vodafone technológiájának és hálózatának támogatásával.

A készülékek a Tesco áruházak országos hálózatán keresztül mindenki számára hozzáférhetőek lesznek. "Ez egy igen izgalmas vállalkozás a Tesco számára" - mondta Gerry Gray, az áruházlánc magyarországi ügyvezető igazgatója.

A Tesco Mobile úgynevezett virtuális mobilszolgáltató lesz a magyar mobil telekommunikációs piacon. A virtuális mobilszolgáltató (MVNO) egy olyan vállalat, amely mobiltelefon szolgáltatásokat kínál, de nincs saját hálózati infrastruktúrája, így saját frekvenciája sem.

Tesco Mobile az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban a Tesco Mobile egy 50-50%-os társulás a Tesco és az O2 között. A vállalat kizárólag Tesco Mobile szolgáltatásokat kínál az Egyesült Királyság Tesco áruházaiban, valamint az Interneten és a Tesco Directen keresztül, az O2 technológiai hátterére és hálózatára támaszkodva. A cégnek jelenleg több mint 2,6 millió ügyfele van.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


Friss! Az Ötöslottó nyerőszámai a 38. héten - KATTINTS!

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?