20 °C Budapest

Ez lesz a Tesco legújabb dobása? 1,3 millió magyarnak megéri

Pénzcentrum
2011. szeptember 20. 15:03

Hónapokon belül négy mobilszolgáltató lesz Magyarországon: 2012-ben elindul a Tesco Mobile. Ez a vállalat lesz hazánk első igazi virtuális mobilcége (MVNO), amely nem saját, hanem mástól bérelt hálózaton nyújt szolgáltatást - értesült az Index.

Az Index meg nem erősített értesülései szerint az áruházlánc partnere a Vodafone lesz.

A Tesco nem új a távközlés területén, hiszen Angliában, Írországban és Szlovákiában már működtet virtuális mobilszolgáltatást. A nemzetközi nagyvállalat anyaországában, Angliában a legsikeresebb, ahol már 2,6 millió ügyfelet szolgál ki.

A szolgáltatás sikere az egyszerűségének, a jó ár/érték aránynak és a Tesco Klubkártya pontok felhasználhatóságának köszönhető, amellyel minden mobilszolgáltatásra elköltött font után Klubkártya-pontokat kapnak az előfizetők. Magyarországon is ez lehet a siker alapja, jelenleg ugyanis 1,3 millió Klubkártya tulajdonos van.

Világszerte több mint hatszáz virtuális szolgáltató van, és az Európai Bizottság kimondottan támogatja ezt az üzleti modellt. Jelenlétük fokozza az előfizetőkért folyó versenyt, ráadásul anélkül, hogy emiatt új szereplőknek kellene frekvenciákat eladni.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?