Így is fizethetünk jövőre a Szigeten

2011. augusztus 19. 12:33

2012-ben a MasterCard érintésnélküli bankkártyáját, a MasterCard PayPass-t is elfogadják a Sziget, a Balaton Sound és a Volt fesztiválokon. A résztvevők tehát jövőre már meglévő MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass bankkártyájukkal is fizethetnek a rendezvényeken.

A már jelenleg is több bank kínálatában elérhető PayPass technológiával ellátott bankkártyákat (vagy akár karórákat) fizetéskor csupán néhány centiméterre kell közelíteni az elfogadó terminálokhoz, majd egy rövid hangjelzést követően megtörténik a fizetés. Egy fizetés mindössze 2-4 másodpercet vesz igénybe! A plasztikkártya használata egyszerű, gyors, kényelmes és nem utolsó sorban higiénikus fizetést tesz lehetővé a nyári zenei fesztiválokon.

Korábban: "Kiskapu: mégis lehet készpénzzel fizetni a Szigeten"

"Az idei év célkitűzése az volt, hogy a Metapay Fesztiválkártya segítségével megismertessük a fesztivállátogatókkal az érintésnélküli bankkártyás fizetés előnyeit, hiszen a Metapay Fesztiválkártya hasonló fizetési élményt nyújtott, mint a MasterCard PayPass - fogalmazott Nemcsics Róbert, a MasterCard Europe kártyaelfogadásért felelős regionális vezetője. "Köszönhetően a Metapay rendszerének, a Szigeten kitűnőre vizsgázott az érintésnélküli fizetés" -tette hozzá a vezető.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?