27 °C Budapest

Kiskapu: mégis lehet készpénzzel fizetni a Szigeten

2011. augusztus 13. 07:50

Bár idén elvileg csak és kizárólag elektronikus kártyával lehetne fizetni a 2011-es Sziget Fesztiválon, ennek ellenére a Pénzcentrum.hu mégis talált kiskaput a rendszerben, ahol mégiscsak elfogadják a készpénzt.

A Sziget Kft. rendezvényein idén már nem lehet készpénzzel fizetni, csak elektronikus kártyával. A rutinos fesztiválozó azonban tudja merre érdemes keresgélni, ha valaki ragaszkodik a készpénzes megoldáshoz.

 


Aki régóta rendszeres résztvevője a fesztiválnak tudja, hogy a rendezvény ideje alatt is üzemel a csónakház vendéglátó egysége, vagyis a Domino Honvéd Kajak-Kenu Szakosztályának épületében üzemelő sportvendéglő. Nos mindamellett, hogy a csónakházban jóval kedvezőbb áron vásárolhatunk, a kártyás megoldás mellett még készpénzzel is fizethetünk. Erről a büfé pultján kiragasztott felirat is tanúskodik.

Természetesen fontos megjegyezni, hogy a fesztivál szervezői felhívják a közönség figyelmét, hogy az épületen belül üzemelő vendéglátóegység nem a Sziget Fesztivál szabályai szerint működik, ezért sem a működéséért, sem az itt található egyéb termékekért a Sziget Kft. semmilyen felelőséget nem vállal. Ennek ellenére az épületen belül is tudunk a fesztiválkártyával is fizetni, ha ragaszkodunk a készpénzkímélő fizetési eszközhöz.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Pénzcentrum vélemény
Véleményünk szerint mindenképp üdvözölendő a fesztivál új fizetési rendszere. Mindamellett, hogy a szolgáltatás hozzájárul a fesztiválozók pénzügyi kultúrájának fejlődéséhez - amire valljuk be nagy szükségünk van - a vásárlási pontokon elhelyezett olvasók segítségével a vásárlási tranzakció két másodperc alatt végbemegy, így lényegesen csökken a sorban állás is. A kártyák további előnye, hogy ha a bulizó fiatal elveszíti, jobban jár, mintha a bukszáját hagyta volna el. Ezekre az utalványkártyákra ugyanis elég annyi pénzt feltölteni, amennyit az eseményen el szeretne költeni, így ha illetéktelen kezekbe kerül a kártya, nem férnek hozzá a bankszámlájához, másrészt az elveszített kártyákat le is lehet tiltani.

 

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?