23 °C Budapest

Kiskapu: mégis lehet készpénzzel fizetni a Szigeten

2011. augusztus 13. 07:50

Bár idén elvileg csak és kizárólag elektronikus kártyával lehetne fizetni a 2011-es Sziget Fesztiválon, ennek ellenére a Pénzcentrum.hu mégis talált kiskaput a rendszerben, ahol mégiscsak elfogadják a készpénzt.

A Sziget Kft. rendezvényein idén már nem lehet készpénzzel fizetni, csak elektronikus kártyával. A rutinos fesztiválozó azonban tudja merre érdemes keresgélni, ha valaki ragaszkodik a készpénzes megoldáshoz.

 


Aki régóta rendszeres résztvevője a fesztiválnak tudja, hogy a rendezvény ideje alatt is üzemel a csónakház vendéglátó egysége, vagyis a Domino Honvéd Kajak-Kenu Szakosztályának épületében üzemelő sportvendéglő. Nos mindamellett, hogy a csónakházban jóval kedvezőbb áron vásárolhatunk, a kártyás megoldás mellett még készpénzzel is fizethetünk. Erről a büfé pultján kiragasztott felirat is tanúskodik.

Természetesen fontos megjegyezni, hogy a fesztivál szervezői felhívják a közönség figyelmét, hogy az épületen belül üzemelő vendéglátóegység nem a Sziget Fesztivál szabályai szerint működik, ezért sem a működéséért, sem az itt található egyéb termékekért a Sziget Kft. semmilyen felelőséget nem vállal. Ennek ellenére az épületen belül is tudunk a fesztiválkártyával is fizetni, ha ragaszkodunk a készpénzkímélő fizetési eszközhöz.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Pénzcentrum vélemény
Véleményünk szerint mindenképp üdvözölendő a fesztivál új fizetési rendszere. Mindamellett, hogy a szolgáltatás hozzájárul a fesztiválozók pénzügyi kultúrájának fejlődéséhez - amire valljuk be nagy szükségünk van - a vásárlási pontokon elhelyezett olvasók segítségével a vásárlási tranzakció két másodperc alatt végbemegy, így lényegesen csökken a sorban állás is. A kártyák további előnye, hogy ha a bulizó fiatal elveszíti, jobban jár, mintha a bukszáját hagyta volna el. Ezekre az utalványkártyákra ugyanis elég annyi pénzt feltölteni, amennyit az eseményen el szeretne költeni, így ha illetéktelen kezekbe kerül a kártya, nem férnek hozzá a bankszámlájához, másrészt az elveszített kártyákat le is lehet tiltani.

 

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?