Így lesznek nyitva a boltok a szilveszteri hétvégén

2010. december 30. 11:02

Az előttünk álló hétvégén várhatóan az alábbiak szerint lesznek nyitva a boltok Magyarországon:

December 30-án, csütörtökön a szokásos rend szerint fogadják az üzletek a vevőket.

December 31-én, pénteken a nagyobb hipermarketek általában 18 óráig tartanak nyitva, a kisebb boltok, diszkontok zárási időpontja 14 és 18 óra között várható. A plázák boltjai általában 14 órakor zárnak. A kellemetlenségek elkerülése miatt érdemes előre tájékozódni a zárás időpontjáról, például az üzletláncok honlapján, vagy az aktuális szórólapokból.

Péntek estétől csak a non-stop kisboltok, ajándék-és virágboltok, benzinkutak lesznek nyitva.

Vasárnap, január 2-án a boltok a szokásos rend szerint várják a vevőket, azaz a vasárnap nyitva tartó üzletek a megszokott időpontban nyitnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?