5 °C Budapest

IKEA: új áruházak Magyarországhoz közel

2010. december 10. 11:02

A svéd IKEA üzletlánc négy bevásárlóközpont megnyitását tervezi Szerbiában - jelentette be Dimitrije Ivanoviæ, a szerbiai svéd nagykövetség kereskedelmi osztályának vezetője.

A magyarszo.com szerint a Tudással a beruházásig elnevezésű konferencián elhangzott, hogy két bevásárlóközpontot nyitnának Belgrádban, egyet a 250 ezer lakosú Nisben és egyet a 190 ezres - a magyar határtól bő 100 kilométerre fekvő- Újvidéken.Nagyobb térképre váltás

Az áruházlánc fél éve úgy tájékoztatta lapunkat, hogy úgy ítélik meg, hogy a piac lassulása ellenére is elérkezett az idő a harmadik magyarországi IKEA áruház építésének előkészítésére. Jelen pillanatban is vizsgálják a lehetőségeket, hiszen több vidéki nagyváros és Budapest is szóba került az új áruház lehetséges helyszíneként. Egy ilyen beruházást azonban hosszú és sokirányú tervezési-előkészítési munka, valamint franchise-rendszerben működő vállalatként a nemzetközi IKEA menedzsment jóváhagyása előz meg.

A hírek szerint a szerb áruházak egyenként mintegy 200 millió eurós beruházással létesülnek majd, és az üzletlánc képes lesz 1500-2000 új dolgozót foglalkoztatni.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?