15 °C Budapest

Hátborzongató! A Tesco tudja, hogy mit vettél karaj áron

2010. december 10. 04:44

A Nyugat-Európában már 15 éve működő klubkártyás hűségprogram Magyarországon idén augusztusban került bevezetésre. Hazánkban néhány hónap után több százezerre tehető a pontgyűjtő kártyával rendelkező vásárlók száma. Az első negyedéves ciklus lezárult, az áruházlánc elkezdte megküldeni a kedvezményre feljogosító vásárlási utalványokat, valamint a személyre szóló ajándékkuponokat.

"A hűségprogramhoz csatlakozott vásárlóinknak háromhavonta postázzuk a pontösszesítő kimutatásukat, melynek segítségével áttekinthetik az addig összegyűjtött pontjaik egyenlegét. A kimutatáshoz mellékeljük a vásárlási utalványokat és a személyre szólóan összeválogatott kedvezményes vásárlási kuponokat is. Áruházunk figyel arra, hogy az ajánlatok elnyerjék a vásárlók tetszését, így a kedvezménycsomagokat annak megfelelően állítjuk össze, hogy a vásárlónknak milyen termékek lehetnek érdekesek és fontosak" - fejtette ki Jegesi Viktor, a Tesco Marketing igazgatója.

Mint arról a korábban a Pénzcentrum.hu is beszámolt, nyugaton már bevett szokássá vált, hogy a multi figyeli az emberek vásárlási szokásait.

Az elektronikus vagy nyomtatott prospektusokat, reklámújságokat és egyéb akciós anyagokat az adott vásárló szokásaihoz igazítva készítik el és a direkt-marketing eszközök alkalmazásával továbbítják.

Ennek következtében a vásárló úgy érezheti, hogy pontosan azok a termékek akciósak az üzletben, amelyeket ő szokott vásárolni. Ez a rendszer Magyarországra is megérkezett.

Az üzletekben történt vásárlások után összegyűjtött pontokért vásárlási utalványt kapnak a hűségprogram résztvevői. Mivel 200 forintért jár egy pont, ez gyakorlatilag 0,5%-os kedvezménynek felel meg, ami összehasonlítva például a drogériák által kínált pontgyűjtő akciók révén elérhető (15-25%-os) kedvezményekkel, eléggé karcsúnak tűnik (bizonyára az árrés is eltérő).

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A Tesco azonban nem csak vásárlási utalványokat, hanem kedvezményes vásárlásra jogosító kuponokat is küld a vásárlóinak. A hat akciós kupont a vásárlási szokásaink szerint válogatják össze, ennek megfelelően, aki sok tejterméket vásárol, az olyan, aki sok rostos üdítőt, az olyan kupont kap. Sokak számára hátborzongató lehet, hogy már itt tartunk, a multi mindent tud rólunk, azt is, hogy mit vettünk tavaly nyáron.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?