3 °C Budapest

Új áruház nyílt Budaörsön

2010. október 20. 15:02

Bővíti hálózatát a Quattro Mobili: a közép- és felsőkategóriájú ülőbútorok legnagyobb hazai forgalmazója ma nyitotta meg legújabb és egyben legnagyobb bútoráruházát Budaörsön.

A bútoráruház hálózat a közép-és felsőkategóriájú ülőbútorok legnagyobb hazai forgalmazója, a német Steinhoff csoport tagja. Az 1999 óta működő vállalkozás kezdetben három üzlettel indult, mely mára 11 áruházával országos hálózattá fejlődött. Ezen áruházak közül 7 db saját üzemeltetésben, 4 db pedig franchise-ban működik.

A Quattro Mobili tizenegyedik, 2000 négyzetméter alapterületű áruháza 20 fő részére biztosít munkahelyet, a beruházás értéke közel negyedmilliárd forint.

"A budaörsi áruházunk megnyitását követően folytatjuk hálózatunk bővítését az új koncepció jegyében: a következő 5 évben 4-5 új áruház megnyitását tervezzük, várhatóan 1 milliárd forint beruházásával." - mondta Forrás Ákos ügyvezető igazgató.

 

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?