Ezerszeres pénzt hoztak a vakmerő tippek

2010. július 28. 18:02

A 29. héten az európai labdarúgó kupák selejtezőinek visszavágóin izgulhattunk (három magyar csapat is érdekelt volt), illetve azokra (is) fogadhattunk. Izgultunk is (Debrecen), örültünk is (Debrecen, Győr), bosszankodtunk is (Vidi), és fogadtunk is. Nem kevesen és nem keveset nyerve!

A legnépszerűbb események legnépszerűbbje - minden kombinációt figyelembe véve - a Debrecen lett. Közel 80 ezren tettek tétet, 40 millió összértékben a Lokira. A második legtöbb fogadást, 53 ezret, a Debrecen soros ellenfelére, a Baselre kötötték, a Zürich elleni svájci rangadó "örömére". Dobogós lett még egy orosz páros: a Krilja Szovjetov Szamara-CSZKA Moszkva találkozóra húszmilliót reszkírozott a 45 ezernél s több fogadó.

A legtöbb kifizetett nyeremény is a hajdúságiakhoz kötődik. Azzal, hogy győztek és túljutottak az észt Levadia Tallinnon, 35 millió forinttal "premizálták" a fogadókat.

A legváratlanabb eredmények egyike a sztárcsapat Manchester United veresége a Kansas City ellenében. Tízezerből alig háromszázan "merték" ezt megfogadni, de merészségük majd' kilencszeres szorzóval gyarapította tétjüket.

A Salzburg BL selejtezőn kapott ki a "kies" Feröer-szigeteken a HB Torshavn-tól, 11 689-ból 953 fogadó gyönyörűségére, akik tízszeres szorzóval zsebelhették be nyereményüket. A holland U19-es válogatott (hogy az osztrákoknak is jusson az örömből) otthon botlott (0 -1) Ausztria fiataljai ellenében; 317-en 7,85-ös odds-szal nyertek - igaz, 16 713-ból.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A magyar érdekeltségű események közül a három selejtezőre Debrecen-Levadia Tallinn, Győr-Atyrau, Maribor-Videoton fogadtak a legtöbben, s többségük nyert is, hiszen a Loki és az ETO győzött, s továbbment, míg a Vidi - dacára a fogadkozásoknak - megbukott. A fogadók zöme! Lékó Péter két partit veszített, egyet nyert Dortmundban, s ezzel nem lopta be magát a tippmixen ráfogadók többségének szívébe.

A hét országos legjobbja egy zalaegerszegi fogadó lett, aki mindössze 200 forintra, de négy vakmerő tippel nyert 204 ezer forintot.

CSZKA Moszkva-Szpartak Nalcsik V
*(0-1) Sahtar Doneck-Zorya Luganszk D
Rapid Wien-Wiener Neustadt V
Teplice-Pribram V

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem