8 °C Budapest

Ezerszeres pénzt hoztak a vakmerő tippek

2010. július 28. 18:02

A 29. héten az európai labdarúgó kupák selejtezőinek visszavágóin izgulhattunk (három magyar csapat is érdekelt volt), illetve azokra (is) fogadhattunk. Izgultunk is (Debrecen), örültünk is (Debrecen, Győr), bosszankodtunk is (Vidi), és fogadtunk is. Nem kevesen és nem keveset nyerve!

A legnépszerűbb események legnépszerűbbje - minden kombinációt figyelembe véve - a Debrecen lett. Közel 80 ezren tettek tétet, 40 millió összértékben a Lokira. A második legtöbb fogadást, 53 ezret, a Debrecen soros ellenfelére, a Baselre kötötték, a Zürich elleni svájci rangadó "örömére". Dobogós lett még egy orosz páros: a Krilja Szovjetov Szamara-CSZKA Moszkva találkozóra húszmilliót reszkírozott a 45 ezernél s több fogadó.

A legtöbb kifizetett nyeremény is a hajdúságiakhoz kötődik. Azzal, hogy győztek és túljutottak az észt Levadia Tallinnon, 35 millió forinttal "premizálták" a fogadókat.

A legváratlanabb eredmények egyike a sztárcsapat Manchester United veresége a Kansas City ellenében. Tízezerből alig háromszázan "merték" ezt megfogadni, de merészségük majd' kilencszeres szorzóval gyarapította tétjüket.

A Salzburg BL selejtezőn kapott ki a "kies" Feröer-szigeteken a HB Torshavn-tól, 11 689-ból 953 fogadó gyönyörűségére, akik tízszeres szorzóval zsebelhették be nyereményüket. A holland U19-es válogatott (hogy az osztrákoknak is jusson az örömből) otthon botlott (0 -1) Ausztria fiataljai ellenében; 317-en 7,85-ös odds-szal nyertek - igaz, 16 713-ból.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A magyar érdekeltségű események közül a három selejtezőre Debrecen-Levadia Tallinn, Győr-Atyrau, Maribor-Videoton fogadtak a legtöbben, s többségük nyert is, hiszen a Loki és az ETO győzött, s továbbment, míg a Vidi - dacára a fogadkozásoknak - megbukott. A fogadók zöme! Lékó Péter két partit veszített, egyet nyert Dortmundban, s ezzel nem lopta be magát a tippmixen ráfogadók többségének szívébe.

A hét országos legjobbja egy zalaegerszegi fogadó lett, aki mindössze 200 forintra, de négy vakmerő tippel nyert 204 ezer forintot.

CSZKA Moszkva-Szpartak Nalcsik V
*(0-1) Sahtar Doneck-Zorya Luganszk D
Rapid Wien-Wiener Neustadt V
Teplice-Pribram V

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?