18 °C Budapest

Hol lógsz az interneten? Kiderül milyen gazdag vagy!

Pénzcentrum
2009. szeptember 29. 17:31

A Facebook és a Twitter felhasználói jó eséllyel módosabbak, mint a MySpace tagjai - derül ki egy friss felmérésből. Ezen felül valószínűbb, hogy városban laknak.

A Nielsen felmérése szerint az utóbbi egy év során az Egyesült Államok lakosságának fele látogatott meg valamilyen közösségi oldalt, a számuk pedig folyamatosan nő. A kutatás a hét lagnagyobb közösségi oldalra fókuszált.

A felhasználói adatokból készült statisztikák szerint azok, akik kereseti szempontból a lakosság felső harmadába tartozik, 25 százalékkal nagyobb eséllyel használja a Facebookot, mint az, aki az alsó 33 százalékos szegmensbe. Az állítás visszafelé is igaz, az alsó egyharmad 37 százalékkal valószínűben használja a MySpace-t, mint a felső harmad.

Ahogy azt korábbi felmérések már kimutatták, a közösségi oldalakra bejelentkező új felhasználók egyre idősebbek és idősebbek. A Facebook és a Twitter közép- és felsőiskolába járó tagjainak száma például az utóbbi fél évben már csökkent az Egyesült Államokban, ugyanakkor robbanásszerűen nő az 55 évesnél idősebb felhasználók száma.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 22. 20:53
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm