5 °C Budapest

Szenzációs videó! A Tescoban vásárol Beckham felesége!

2009. szeptember 12. 12:02

Érdekes Tesco reklámokra bukkantunk az interneten! A 2 évvel ezelőtt készült hirdetésekben a Spice Girls nevű lánybanda szerepel, köztük a milliárdos futballcsillag, David Beckham felesége is.


A brit áruházlánc 2007-es karácsonyi reklámkampányát a Spice Girls nevű popcsapatra tervezte. Minden idők legsikeresebb lánybandája a kilencvenes évek végén élte igazi fénykorát, de a mai napig a britek egyik kedvence. 2007 nyarán jelentették be a nagy visszatérést: a The Return of a Spice Girls turnéra 38 másodperc alatt keltek el a jegyek.


Nem véletlen, hogy a Tesco is "lecsapott" a sikercsapatra: a karácsonyi reklámban az látszik, ahogy Mel B, Mel C, Geri, Emma és Victoria (aki ekkor már évek óta a sztárfocista David Beckham felesége volt) karácsonyi ajándékokat keresnek egy áruházban. Azonban -mivel egymásnak vásárolnak- meglepődve tapasztalják, hogy mind az öten egyszerre tértek be a hipermarketbe. Így igyekeznek elbújni egymás elől, erre pedig a legkülönfélébb módszereket találják ki.

Nézd meg, milyen erotikus reklámokkal csábít az IKEA (csak felnőtteknek!):

Pikáns IKEA-reklámok: 1. rész

Pikáns IKEA-reklámok: 2. rész


A világhírű brit humort ismerve nem maradhatott el a reklám paródiája sem: népszerű brit humoristák -természetesen férfiak, női ruhába öltözve- utánozzák a csípős lányokat, több-kevesebb sikerrel.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?