14 °C Budapest

Szenzációs videó! A Tescoban vásárol Beckham felesége!

2009. szeptember 12. 12:02

Érdekes Tesco reklámokra bukkantunk az interneten! A 2 évvel ezelőtt készült hirdetésekben a Spice Girls nevű lánybanda szerepel, köztük a milliárdos futballcsillag, David Beckham felesége is.


A brit áruházlánc 2007-es karácsonyi reklámkampányát a Spice Girls nevű popcsapatra tervezte. Minden idők legsikeresebb lánybandája a kilencvenes évek végén élte igazi fénykorát, de a mai napig a britek egyik kedvence. 2007 nyarán jelentették be a nagy visszatérést: a The Return of a Spice Girls turnéra 38 másodperc alatt keltek el a jegyek.


Nem véletlen, hogy a Tesco is "lecsapott" a sikercsapatra: a karácsonyi reklámban az látszik, ahogy Mel B, Mel C, Geri, Emma és Victoria (aki ekkor már évek óta a sztárfocista David Beckham felesége volt) karácsonyi ajándékokat keresnek egy áruházban. Azonban -mivel egymásnak vásárolnak- meglepődve tapasztalják, hogy mind az öten egyszerre tértek be a hipermarketbe. Így igyekeznek elbújni egymás elől, erre pedig a legkülönfélébb módszereket találják ki.

Nézd meg, milyen erotikus reklámokkal csábít az IKEA (csak felnőtteknek!):

Pikáns IKEA-reklámok: 1. rész

Pikáns IKEA-reklámok: 2. rész


A világhírű brit humort ismerve nem maradhatott el a reklám paródiája sem: népszerű brit humoristák -természetesen férfiak, női ruhába öltözve- utánozzák a csípős lányokat, több-kevesebb sikerrel.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 23. csütörtök
Tekla
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?