6 °C Budapest

Lidl: íme a titkos videók! Most minden kiderül!

2009. szeptember 7. 10:02

Végre a televíziók képernyőjén is láthatóak a Lidl exkluzív reklámszpotjai. Az üzletlánc kisfilmjeiben egy igazi celeb a főszereplő.

Végre láthatóak a hazai televíziókban a Lidl új reklámjai. A videókat eddig nagy titokban tartották, csak az országos TV-premier napján kerültek fel az áruházlánc honlapjára.

Mint arról néhány napja beszámoltunk, egy igazi magyar celebet nyert meg magának a Lidl. A német tulajdonú keménydiszkont-áruházlánc új arca a műsorvezető, sztárséf, étteremtulajdonos Gianni Annoni lett.
Hoppá! Egy igazi celeb a Lidl reklámarca!

A komplex kampány részeként Gianni nem csak a tévéreklámokban szerepel, hanem kedvenc receptjei olvashatóak női magazinokban, bulvárlapokban is, sőt a Lidl honlapjára is felkerültek.

Úgy tűnik, Giannival az olcsóbb árucikkek mellett egy minőségibb termékcsoportot is bemutat a Lidl a magyar vásárlóknak: feketeerdei sonkát, ruccolát, koktélparadicsomot és balzsamecetet is a vevők figyelmébe ajánlanak.

A jóképű celebbel vélhetően kimondottan a háziasszonyokra fókuszál a Lidl, ugyanakkor az sem mellékes, hogy az új kampány televíziós spotjait rendezőként Goda Krisztina, a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem, és a Kaméleon című sikerfilmek alkotója jegyzi.

A hirdetésekben Gianni és csapata a Lidlben vásárol, és olaszos magyar kiejtésével hirdeti a minőséget és az alacsony árakat.
Ugyanakkor meglehetősen visszatetszést keltő, hogy egy ilyen, minőségi alapanyagokat és termékeket hirdető reklámban a sehol nem jegyzett, alacsony nívójú, 89 forintos "Deep" dobozos világos sört kínálják a vevők számára. 

 

Fotó: lidl.hu


Íme az első reklám! Kattints!

Íme a második reklám! Kattints!

Íme a harmadik reklám! Kattints!

 

Érdekes hírek az áruházak világából: Itt az új Tesco: 50 százalékos megtakarítás!

Friss hírek és információk címlapunkon! Kattints!

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?