22 °C Budapest

Lidl: íme a titkos videók! Most minden kiderül!

2009. szeptember 7. 10:02

Végre a televíziók képernyőjén is láthatóak a Lidl exkluzív reklámszpotjai. Az üzletlánc kisfilmjeiben egy igazi celeb a főszereplő.

Végre láthatóak a hazai televíziókban a Lidl új reklámjai. A videókat eddig nagy titokban tartották, csak az országos TV-premier napján kerültek fel az áruházlánc honlapjára.

Mint arról néhány napja beszámoltunk, egy igazi magyar celebet nyert meg magának a Lidl. A német tulajdonú keménydiszkont-áruházlánc új arca a műsorvezető, sztárséf, étteremtulajdonos Gianni Annoni lett.
Hoppá! Egy igazi celeb a Lidl reklámarca!

A komplex kampány részeként Gianni nem csak a tévéreklámokban szerepel, hanem kedvenc receptjei olvashatóak női magazinokban, bulvárlapokban is, sőt a Lidl honlapjára is felkerültek.

Úgy tűnik, Giannival az olcsóbb árucikkek mellett egy minőségibb termékcsoportot is bemutat a Lidl a magyar vásárlóknak: feketeerdei sonkát, ruccolát, koktélparadicsomot és balzsamecetet is a vevők figyelmébe ajánlanak.

A jóképű celebbel vélhetően kimondottan a háziasszonyokra fókuszál a Lidl, ugyanakkor az sem mellékes, hogy az új kampány televíziós spotjait rendezőként Goda Krisztina, a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem, és a Kaméleon című sikerfilmek alkotója jegyzi.

A hirdetésekben Gianni és csapata a Lidlben vásárol, és olaszos magyar kiejtésével hirdeti a minőséget és az alacsony árakat.
Ugyanakkor meglehetősen visszatetszést keltő, hogy egy ilyen, minőségi alapanyagokat és termékeket hirdető reklámban a sehol nem jegyzett, alacsony nívójú, 89 forintos "Deep" dobozos világos sört kínálják a vevők számára. 

 

Fotó: lidl.hu


Íme az első reklám! Kattints!

Íme a második reklám! Kattints!

Íme a harmadik reklám! Kattints!

 

Érdekes hírek az áruházak világából: Itt az új Tesco: 50 százalékos megtakarítás!

Friss hírek és információk címlapunkon! Kattints!

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 24. 08:05