4 °C Budapest

Hoppá! 100 forint a sajtburger! Irány a Meki!

2009. augusztus 27. 16:58

Pénteken nyílik a 100. magyarországi McDonald's étterem, Győrben. Ennek kapcsán hatalmas akcióval várják a vendégeket az ország összes Mekijében: péntek délután 100 percen keresztül 100 forintba kerül a sajtburger.

Az akciós, 100 forintos árú sajtburgerből legfeljebb 3 darabot vásárolhat, aki augusztus 28-án 15.00 és 16.40 között beáll -a várhatóan meglehetősen hosszú- sorba. Az ajánlat csak az egyedi szendvicsekre vonatkozik, menükre és más kedvezményes ajánlatokra nem.

A kedvezményes akció az ország összes McDonald's éttermére érvényes. (Kedvezmény nélkül egyébként 230 forintba kerül a sajtburger.)

Az akció 16.40-kor a kasszák előtt várakozó sor lezárásával ér véget, azaz aki 16.40-kor beáll a sorba, még jogosult az ajánlat igénybevételére.

Az apropót az adja, hogy holnap Győr határában megnyílik az ország századik, Győr város harmadik McDonald's étterme. 1990-ben itt nyílt az első vidéki McDonald's étterem, most pedig a századik egység is a közel 130 ezres lélekszámú Győr városában nyitja meg kapuit.
Győrben egy hamburgersütő versenyt is tartanak: a megmérettetés alatt elkészült szendvicseket ingyen adják a betérőknek.

Tavaly májusban az első magyarországi McDonald's étterem 1988-as nyitásának évfordulóját retro ebédszünettel ünnepelte a cég: 43 forintért árulták a Big Mac szendvicset. Akkor az ár kellően vonzónak bizonyult, hiszen a délelőtt folyamán már a Váci utcán kígyózó sorok várták az étterem ünnepélyes újranyitását.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16