2 °C Budapest

Szexbotrány a Burger Kingben - képpel!

2009. június 28. 10:02

Úgy látszik, a Burger King sem akart lemaradni a szexuális célzatú óriásplakátok versenyében: az új kampányban a hét inch, vagyis 18 centiméter hosszú szendvicsről asszociálhat félre az, akinek mindenről csak AZ jut az eszébe.

A Burger King hét inch hosszú szendvicse azért nem olyan nagy durranás, hiszen a Subway-ben is 12 inch, vagyis 30 centi a normál szendvics, úgyhogy legalább a reklámmal fel kellett dobni az eladásokat. Hogy pontosan kit is akartak megcélozni ezzel a reklámkampánnyal, nem világos: a férfivásárlókat valószínűleg inkább riasztja a plakát, míg a lányoknak nem biztos, hogy a "hosszú és ízletes valamiről" pont egy hét inches BK-szendvics jut eszébe. Persze ki tudja.

A történelem folyamán persze nem ez volt az első szexuálisan túlfűtött óriásplakát, sőt az utóbbi időben egyre inkább elszaporodnak. Elég a Wonderbra melltartók zajos felháborodást keltett reklámjára gondolni (Nem tudok főzni. Kit érdekel?!) vagy a McDonald's franciaországi óriásplakátjára. (Majd a Mekiben elmagyarázom.)

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58