60 új munkahely: nyílik a 100. magyar McDonald's

2009. augusztus 25. 15:32

Augusztus 28-án Győrött ünnepélyesen is megnyílik az ország századik, egyben Győr város harmadik McDonald's étterme.  Az új egység 60 dolgozónak biztosít majd munkahelyet.

Augusztus 28-án Győr határában, a Pápa felé vezető 83-as út mellett ünnepélyesen is megnyílik az ország századik, Győr város harmadik McDonald's étterme. 1990-ben itt nyílt az első vidéki McDonald's étterem, most pedig a századik egység is a közel 130 ezres lélekszámú Győr városában nyitja meg kapuit. A 21. századi életformához igazodva az étterem a nap 24 órájában áll majd a helyi lakosok és az egyik legnagyobb győri külvárosi tranzit útvonalon haladók rendelkezésére.

A McDonald's 1988-ban kezdte magyarországi terjeszkedését, 1992-ben 10 étterem üzemelt. A 90-es évek dinamikus hálózatfejlesztésének köszönhetően 1999-ben már 70 egység működött itthon, az elmúlt tíz évben pedig további 30 új étterem nyílt szerte az országban.

Az elmúlt hat évben közel 50 régi éttermét építette át a társaság. A 2003-ban indult étterem felújítási program mögött az a szándék áll, hogy a tíz évesnél idősebb McDonald's-okat a mai kor igényei szerint kényelmesebbé tegyék, a szolgáltatások körét még tovább bővítsék: McCafé kávézóval, autós kiszolgálással (McDrive), gyermekjátszókkal, internet hozzáféréssel (wifi) vagy éppen a fiatalokat megcélzó MP3 lejátszókkal. Idén 1,8 milliárd forintból fejleszt a gyorsétterem-lánc, összesen 9 egységet újít fel.

A nap 24 órájában nyitva tartó századik étterem 60 környékbeli lakosnak biztosít majd munkahelyet. A 700 millió forintos győri beruházás során átépítésre és fejlesztésre került az épület mellett található közúti csomópont is, erre a vállalat több mint 60 millió forintot költött. A 4200 négyzetméteres telek több mint 50 százalékát foglalja el az ápolt kert.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A századik egység nyitása alkalmából augusztus 28-án a Nagy Hamburgerváltón a 100 hazai McDonald's étterem legjobb hamburgersütői mérkőznek meg egymással, kora délutántól pedig szórakoztató és családi programokkal, koncerttel várja a győri vendégeket az új étterem.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?