18 °C Budapest

60 új munkahely: nyílik a 100. magyar McDonald's

2009. augusztus 25. 15:32

Augusztus 28-án Győrött ünnepélyesen is megnyílik az ország századik, egyben Győr város harmadik McDonald's étterme.  Az új egység 60 dolgozónak biztosít majd munkahelyet.

Augusztus 28-án Győr határában, a Pápa felé vezető 83-as út mellett ünnepélyesen is megnyílik az ország századik, Győr város harmadik McDonald's étterme. 1990-ben itt nyílt az első vidéki McDonald's étterem, most pedig a századik egység is a közel 130 ezres lélekszámú Győr városában nyitja meg kapuit. A 21. századi életformához igazodva az étterem a nap 24 órájában áll majd a helyi lakosok és az egyik legnagyobb győri külvárosi tranzit útvonalon haladók rendelkezésére.

A McDonald's 1988-ban kezdte magyarországi terjeszkedését, 1992-ben 10 étterem üzemelt. A 90-es évek dinamikus hálózatfejlesztésének köszönhetően 1999-ben már 70 egység működött itthon, az elmúlt tíz évben pedig további 30 új étterem nyílt szerte az országban.

Az elmúlt hat évben közel 50 régi éttermét építette át a társaság. A 2003-ban indult étterem felújítási program mögött az a szándék áll, hogy a tíz évesnél idősebb McDonald's-okat a mai kor igényei szerint kényelmesebbé tegyék, a szolgáltatások körét még tovább bővítsék: McCafé kávézóval, autós kiszolgálással (McDrive), gyermekjátszókkal, internet hozzáféréssel (wifi) vagy éppen a fiatalokat megcélzó MP3 lejátszókkal. Idén 1,8 milliárd forintból fejleszt a gyorsétterem-lánc, összesen 9 egységet újít fel.

A nap 24 órájában nyitva tartó századik étterem 60 környékbeli lakosnak biztosít majd munkahelyet. A 700 millió forintos győri beruházás során átépítésre és fejlesztésre került az épület mellett található közúti csomópont is, erre a vállalat több mint 60 millió forintot költött. A 4200 négyzetméteres telek több mint 50 százalékát foglalja el az ápolt kert.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A századik egység nyitása alkalmából augusztus 28-án a Nagy Hamburgerváltón a 100 hazai McDonald's étterem legjobb hamburgersütői mérkőznek meg egymással, kora délutántól pedig szórakoztató és családi programokkal, koncerttel várja a győri vendégeket az új étterem.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 18. szombat
Diána
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?