25 °C Budapest

Brutális K.O. a Tescóban! Padlót fogott a nyugdíjas

2009. augusztus 19. 05:38

Pert indított a Tesco ellen az a 76 éves brit nyugdíjas asszony, aki az első diagnózis szerint agyrázkódást szenvedett, amikor a fején landolt a felső polcra slendrián módon felpakolt ananászok egyike és a nő a földre rogyott.


Forrás: BBC

A 76 éves Mary Raimo elmondta, hogy ő is az egzotikus gyümölcsöket nézegette, amikor az egyik vásárlótársa levett egy ananászt a polcról és a hanyag módon felgórt gyümölcsök megindultak. Az egyik ananász fejen találta az asszonyt, aki az ütéstől összeesett és agyrázkódást szenvedett.

A nő jogi képviselője kártérítési pert indított az áruház ellen, véleménye szerint több ezer font illeti meg a vásárlás közben megsérült asszonyt, aki azóta is fejfájásra panaszkodik.

A Tesco elé csődült a nép az ingyen-pénz hírére

A brit áruház szóvivője elmondta, hogy vizsgálatot kezdeményeztek az eset feltárására. Elmondta, hogy az áruház számára nagyon fontos a vásárlók biztonsága és bíznak az idős hölgy mielőbbi felépülésében.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Vissza a főoldalra!

Pénzcentrum hírfolyam!

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm