7 °C Budapest

Extra méretű óvszer a Tescóban! A legnagyobb is számít

2009. augusztus 12. 16:58

Megdőlt a híres Tesco-szlogen, mely szerint a "legkisebb is számít". Az áruházlánc az extra méretű óvszer piacra dobásával bebizonyította, hogy számukra a legnagyobb is fontos.

Az új 215 milliméteres kondom (Durex Extra Large) hosszabb és tágasabb is, mint az eddig forgalmazott darabok. A méretes kondom értékesítését a mai napon kezdik meg a Tesco brit üzleteiben.

Az üzletlánc szóvivője elmondta: "Az elmúlt időszakban több száz olyan telefonhívás érkezett a vevőktől, melyben az extra méretű óvszerek iránt érdeklődtek. Áruházunk ennek hatására vásárlói felmérést végzett, aminek eredményeképpen a termék bevezetése mellett döntöttünk. Ekkora óvszerek eddig csak gyógyszertárban voltak kaphatóak, ezentúl ezt a típust kizárólag a Tesco üzleteiben lehet megvásárolni."

A nyomasztó vásárlói igények kielégítésére az extra méretű óvszer ma kerül ki a polcokra, egy 12-es csomag 9,53 fontba (3 ezer forintba kerül).

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem