17 °C Budapest

A világ legzsúfoltabb úszómedencéje - hihetetlen képek

2009. július 21. 14:02

A rendkívüli meleg nem csak nálunk okoz problémákat. Kínában például több ezren zsúfolódtak össze egy úszómedencében. A vízben nemhogy úszni, mozdulni sem lehetett.

 

A strandokra és a tengerparta menekülnek a kínaiak a fullasztó hőség elől. Nem véletlen, hogy zsúfolásig megtelnek az plázsok és az uszodák is.

 

A legtöbben úszógumival, vagy valamilyen más strandjátékkal rohamozták meg a Nanjingi-i strand medencéjét, amelyben -a hírek szerint- több ezer ember zsúfolódott össze.

 

A strandőrület nem véletlen, hiszen Kína nagy részén a csúcshőmérséklet a 40°C-t is meghaladta az elmúlt napokban. Teljesen megteltek a strandolásra alkalmas tengerparti szakaszok is.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Wuhan városában a helybéliek megrohamozták a helyi fedett uszodát, amelynek egyik medencéjében hullámfürdő üzemel.

 

Vannak azonban, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy strandra járjanak: sokan a rendkívül szennyezett Jangce folyó habjaiba menekülnek a hőség elől.

 

Fotók: dailymail.co.uk

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 29. csütörtök
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?