A világ legzsúfoltabb úszómedencéje - hihetetlen képek

2009. július 21. 14:02

A rendkívüli meleg nem csak nálunk okoz problémákat. Kínában például több ezren zsúfolódtak össze egy úszómedencében. A vízben nemhogy úszni, mozdulni sem lehetett.

 

A strandokra és a tengerparta menekülnek a kínaiak a fullasztó hőség elől. Nem véletlen, hogy zsúfolásig megtelnek az plázsok és az uszodák is.

 

A legtöbben úszógumival, vagy valamilyen más strandjátékkal rohamozták meg a Nanjingi-i strand medencéjét, amelyben -a hírek szerint- több ezer ember zsúfolódott össze.

 

A strandőrület nem véletlen, hiszen Kína nagy részén a csúcshőmérséklet a 40°C-t is meghaladta az elmúlt napokban. Teljesen megteltek a strandolásra alkalmas tengerparti szakaszok is.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Wuhan városában a helybéliek megrohamozták a helyi fedett uszodát, amelynek egyik medencéjében hullámfürdő üzemel.

 

Vannak azonban, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy strandra járjanak: sokan a rendkívül szennyezett Jangce folyó habjaiba menekülnek a hőség elől.

 

Fotók: dailymail.co.uk

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?