19 °C Budapest

IKEA: újabb elképesztő akció! Ismét roham várható

2009. július 7. 13:32

Ismét akcióba lendült az IKEA. A svéd lakberendezési áruházban néhány hétig újból rendkívül kedvezményes áron kapható egy speciális, svéd ételkülönlegesség. 

"Pytt in Panna" nevű svéd ételkülönlegességet árusít rendkívül kedvező, 200 forint/adag áron a svéd tulajdonú IKEA lakberendezési áruházlánc. Az akciós menü az IKEA mindkét magyarországi (Örs vezér téri és budaörsi) áruházának éttermében kapható.

A vélhetően vásárlócsalogatónak szánt kampány július elsején kezdődött, és egészen augusztus 15-ig tart. A "Pytt in Panna" sült zöldségek (burgonya, brokkoli, paprika) és sült (csirke)hús elegye.

Helyszíni információink szerint kedden kora délután egyáltalán nem volt tapasztalható tömeg a zuglói áruház éttermében: gyakorlatilag sorbanállás nélkül lehetett az akciós menühöz jutni.

Mint azt a Pénzcentrum megtudta, az ajánlat minden látogató számára (és nem csak az IKEA FAMILY klubtagoknak) érvényes, más speciális kedvezmény nem kapcsolódik hozzá.

Ismeretes, 2009. február 26. és március 31. között szó szerint kitört a húsgolyó őrület, hiszen 100 forintért adtak 10 db golyót, körettel. Akár ebédről vagy vacsoráról volt szó, tízezrek vették célba a két hazai IKEA áruházat. 

Az IKEA-titok, avagy miért száz forint egy tányér húsgolyó

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A svéd húsgolyó akció során az IKEA Örs vezér téri áruházában 1 581 570 darab, a budaörsi áruházban pedig 868 965 darab húsgolyó fogyott el.

Akkor úgy tapasztaltuk, elsősorban nyugdíjasok keresték fel tömegesen a két magyarországi IKEA áruházat. 

Visszaszámlálás: ellepték a nyugdíjasok az IKEA áruházakat

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 17. 07:55