18 °C Budapest

IKEA: újabb elképesztő akció! Ismét roham várható

2009. július 7. 13:32

Ismét akcióba lendült az IKEA. A svéd lakberendezési áruházban néhány hétig újból rendkívül kedvezményes áron kapható egy speciális, svéd ételkülönlegesség. 

"Pytt in Panna" nevű svéd ételkülönlegességet árusít rendkívül kedvező, 200 forint/adag áron a svéd tulajdonú IKEA lakberendezési áruházlánc. Az akciós menü az IKEA mindkét magyarországi (Örs vezér téri és budaörsi) áruházának éttermében kapható.

A vélhetően vásárlócsalogatónak szánt kampány július elsején kezdődött, és egészen augusztus 15-ig tart. A "Pytt in Panna" sült zöldségek (burgonya, brokkoli, paprika) és sült (csirke)hús elegye.

Helyszíni információink szerint kedden kora délután egyáltalán nem volt tapasztalható tömeg a zuglói áruház éttermében: gyakorlatilag sorbanállás nélkül lehetett az akciós menühöz jutni.

Mint azt a Pénzcentrum megtudta, az ajánlat minden látogató számára (és nem csak az IKEA FAMILY klubtagoknak) érvényes, más speciális kedvezmény nem kapcsolódik hozzá.

Ismeretes, 2009. február 26. és március 31. között szó szerint kitört a húsgolyó őrület, hiszen 100 forintért adtak 10 db golyót, körettel. Akár ebédről vagy vacsoráról volt szó, tízezrek vették célba a két hazai IKEA áruházat. 

Az IKEA-titok, avagy miért száz forint egy tányér húsgolyó

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A svéd húsgolyó akció során az IKEA Örs vezér téri áruházában 1 581 570 darab, a budaörsi áruházban pedig 868 965 darab húsgolyó fogyott el.

Akkor úgy tapasztaltuk, elsősorban nyugdíjasok keresték fel tömegesen a két magyarországi IKEA áruházat. 

Visszaszámlálás: ellepték a nyugdíjasok az IKEA áruházakat

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 22. szerda
Júlia, Rita
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem