4 °C Budapest

IKEA: újabb elképesztő akció! Ismét roham várható

2009. július 7. 13:32

Ismét akcióba lendült az IKEA. A svéd lakberendezési áruházban néhány hétig újból rendkívül kedvezményes áron kapható egy speciális, svéd ételkülönlegesség. 

"Pytt in Panna" nevű svéd ételkülönlegességet árusít rendkívül kedvező, 200 forint/adag áron a svéd tulajdonú IKEA lakberendezési áruházlánc. Az akciós menü az IKEA mindkét magyarországi (Örs vezér téri és budaörsi) áruházának éttermében kapható.

A vélhetően vásárlócsalogatónak szánt kampány július elsején kezdődött, és egészen augusztus 15-ig tart. A "Pytt in Panna" sült zöldségek (burgonya, brokkoli, paprika) és sült (csirke)hús elegye.

Helyszíni információink szerint kedden kora délután egyáltalán nem volt tapasztalható tömeg a zuglói áruház éttermében: gyakorlatilag sorbanállás nélkül lehetett az akciós menühöz jutni.

Mint azt a Pénzcentrum megtudta, az ajánlat minden látogató számára (és nem csak az IKEA FAMILY klubtagoknak) érvényes, más speciális kedvezmény nem kapcsolódik hozzá.

Ismeretes, 2009. február 26. és március 31. között szó szerint kitört a húsgolyó őrület, hiszen 100 forintért adtak 10 db golyót, körettel. Akár ebédről vagy vacsoráról volt szó, tízezrek vették célba a két hazai IKEA áruházat. 

Az IKEA-titok, avagy miért száz forint egy tányér húsgolyó

A svéd húsgolyó akció során az IKEA Örs vezér téri áruházában 1 581 570 darab, a budaörsi áruházban pedig 868 965 darab húsgolyó fogyott el.

Akkor úgy tapasztaltuk, elsősorban nyugdíjasok keresték fel tömegesen a két magyarországi IKEA áruházat. 

Visszaszámlálás: ellepték a nyugdíjasok az IKEA áruházakat

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?