11 °C Budapest

Irány az IKEA: óriási akciók mától!

2009. június 18. 14:02

Komoly leértékelések várják a svéd bútoráruház szerelmeseit: az IKEA Budaörsön és az Örs vezér terén is akciós vásárba kezdett. Van olyan termék, amit 17 ezer forinttal olcsóbban vásárolhatunk meg.

Az Örs vezér téri áruház 30-nál is több leértékelt árucikkel várja a vásárlókat. 1290 helyett 790 forintért kaphatunk Halsa fém termoszt, 390 forint helyett 190-ért IKEA 365+ hámozókést, 690 helyett 290-ért Raritet shakert. A Motto Glas tányér darabja 90 forintba kerül, míg a 24 darabos Busig evőeszközkészlet 1990 forintba kerül. Több paplanhuzat és szőnyeg is leértékelt áron kapható, és néhány tároló, szekrény ára is jelentősen csökkent.

Budaörsön jóval több a leértékelt termék: fotel-és kanapéhuzatok, polcok és TV állványok kerülnek korábbi áruknál jóval kevesebbe. Kedvezményes áron kaphatóak különféle párnahuzatok, asztalterítők, de a Baven frottírtörülköző például ezer forinttal olcsóbb, mint korábban.

A Varde fali vitrinszekrény 37 900 forint helyett most csak 19 900-ba kerül, míg a Laver asztal 4 székkel együtt kevesebb mint 10 ezer forint.

Mindkét áruházban leértékelték a Markör könyvespolcot, amely eredeti, 34 900 forintos árának most csak a felébe kerül. A 135 cm magas Hörup állólámpa 60 százalékos kedvezménnyel, 1990 forintért vásárolható meg. 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az áruház honlapja szerint az akciós ajánlatok június 18-tól július 8-ig, illetve a készlet erejéig érvényesek.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm