13 °C Budapest

Lidl és Aldi: izgalmas akciók vasárnaptól

2009. június 5. 16:58

Vasárnaptól akciózik a két konkurens üzletlánc: a Lidlnél és az Aldinál is találtunk érdekességeket, és persze sok, olcsónak tűnő dolgot.

Június 7-től a konkurens német áruházláncok új, tematikus akciókat hirdetnek. A Lidl inkább a strandtermékekre fókuszál, míg az Aldi ázsiai ízekkel próbálkozik.

Habár nincs kimondottan nagy hőség -sőt, kimondottan csapadékos hétvége várható- a Lidl legújabb akciós katalógusát a strandtermékeknek szenteli. Találhatunk náluk 3 pozícióban rögzíthető strandszéket 5995 forintért, divatos strandtáskát 2995-ért, röplabdát és focit, úszószemüveget, és az elmaradhatatlan felfújható fókát, delfint és krokodilt (1795 forintért).

Mi is az a sudoku?
A sudoku egy logikai játék, melyben megadott szabályok szerint számjegyeket kell elhelyezni egy táblázatban. A szúdoku meglepően egyszerű szabályokon alapul: egy 9X9 négyzetből álló nagy négyzetben kell elhelyezni a számokat 1-től 9-ig úgy, hogy egy tetszőleges sorban, oszlopban és háromszor hármas négyzetben mindegyik szám csupán egyszer forduljon elő. Segítségül bizonyos számokat előre megadnak.


Úgy tűnik, a Lidl sem hagyhatja ki, hogy meglovagolja a 80. Ünnepi Könyvhét okozta felhajtást, és 365 sudoku számrejtvényt tartalmazó Sudoku füzeteket kínál akciós, 599 forintos áron.


Az idei nyár slágerterméke viszont egyértelműen a Lidl által kínált párnarádió lehet. A cég honlapja a terméket -érdekes módon- pihenéshez és rádióhallgatáshoz egyaránt ajánlja, és 3 év garanciát is ad hozzá.

Fotó: lidl.hu

Az Aldi Ázsia hetet indít vasárnaptól. Érdekes, hogy a világ figyelme ezekben a napokban éppen Kína, közelebbről Peking felé irányul:
Dübörögnek a kínai éttermek Magyarországon

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A különféle thai- fűszeres szószok (599 forint) és konyhakész wok szószok (449 forint) mellett wok serpenyőt is lehet náluk kapni, 3499 forintért (figyelem, indukciós tűzhelyekhez nem alkalmazható). Többfajta instant levest és készételt is kínálnak, tésztásat, rizseset egyaránt.

Mire jó a teriyaki szósz?
A teriyaki szósszal készült csirke egy egyszerű és finom japán étel. Kiváló ötlet a nyári grillezésre. Kell hozzá néhány csirkecomb vagy szárny és persze teriyaki szósz. Kattintás után egy recept a sok közül.


Az azonban korántsem biztos, hogy a magyar vásárlók elkapkodnák a mungó- vagy szójababcsírát, és jó eséllyel sem a teriyakipácért, sem a bambuszrügyért nem lesz majd nagy tolongás.

 

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem