22 °C Budapest

Lidl és Aldi: izgalmas akciók vasárnaptól

2009. június 5. 16:58

Vasárnaptól akciózik a két konkurens üzletlánc: a Lidlnél és az Aldinál is találtunk érdekességeket, és persze sok, olcsónak tűnő dolgot.

Június 7-től a konkurens német áruházláncok új, tematikus akciókat hirdetnek. A Lidl inkább a strandtermékekre fókuszál, míg az Aldi ázsiai ízekkel próbálkozik.

Habár nincs kimondottan nagy hőség -sőt, kimondottan csapadékos hétvége várható- a Lidl legújabb akciós katalógusát a strandtermékeknek szenteli. Találhatunk náluk 3 pozícióban rögzíthető strandszéket 5995 forintért, divatos strandtáskát 2995-ért, röplabdát és focit, úszószemüveget, és az elmaradhatatlan felfújható fókát, delfint és krokodilt (1795 forintért).

Mi is az a sudoku?
A sudoku egy logikai játék, melyben megadott szabályok szerint számjegyeket kell elhelyezni egy táblázatban. A szúdoku meglepően egyszerű szabályokon alapul: egy 9X9 négyzetből álló nagy négyzetben kell elhelyezni a számokat 1-től 9-ig úgy, hogy egy tetszőleges sorban, oszlopban és háromszor hármas négyzetben mindegyik szám csupán egyszer forduljon elő. Segítségül bizonyos számokat előre megadnak.


Úgy tűnik, a Lidl sem hagyhatja ki, hogy meglovagolja a 80. Ünnepi Könyvhét okozta felhajtást, és 365 sudoku számrejtvényt tartalmazó Sudoku füzeteket kínál akciós, 599 forintos áron.


Az idei nyár slágerterméke viszont egyértelműen a Lidl által kínált párnarádió lehet. A cég honlapja a terméket -érdekes módon- pihenéshez és rádióhallgatáshoz egyaránt ajánlja, és 3 év garanciát is ad hozzá.

Fotó: lidl.hu

Az Aldi Ázsia hetet indít vasárnaptól. Érdekes, hogy a világ figyelme ezekben a napokban éppen Kína, közelebbről Peking felé irányul:
Dübörögnek a kínai éttermek Magyarországon

A különféle thai- fűszeres szószok (599 forint) és konyhakész wok szószok (449 forint) mellett wok serpenyőt is lehet náluk kapni, 3499 forintért (figyelem, indukciós tűzhelyekhez nem alkalmazható). Többfajta instant levest és készételt is kínálnak, tésztásat, rizseset egyaránt.

Mire jó a teriyaki szósz?
A teriyaki szósszal készült csirke egy egyszerű és finom japán étel. Kiváló ötlet a nyári grillezésre. Kell hozzá néhány csirkecomb vagy szárny és persze teriyaki szósz. Kattintás után egy recept a sok közül.


Az azonban korántsem biztos, hogy a magyar vásárlók elkapkodnák a mungó- vagy szójababcsírát, és jó eséllyel sem a teriyakipácért, sem a bambuszrügyért nem lesz majd nagy tolongás.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 24. 08:05