18 °C Budapest

Beismerte a Lidl: életveszélyes a parkolója - képpel

2009. május 26. 10:15

Egy máltai Lidl áruház parkolójában tábla figyelmezteti a vásárlókat a veszélyes környezetre. Az áruház ugyanis egy repülőtér mellett található, és így komoly kockázatnak vannak kitéve az ott parkolók.

A kihelyezett tábla szerint az áruház alacsonyan szálló repülőgépek légterében található, ezért komoly egészségi és anyagi kár következhet be - különösen egy repülőgép-baleset esetén.

A tábla kihelyezéséhez a máltai légiközlekedési hivatal ragaszkodott, mondván, a szupermarket a kifutópálya közelében, a biztonsági zónán belül helyezkedik el.

Egyes szakvélemények szerint a Lidl az úgynevezett "vörös zónában" található, ahol elvileg semmilyen épület nem lehetne. A hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogy kaphatott az áruház mégis építési engedélyt.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Fotó: maltatoday.com


A máltai Lidl áruházakkal kapcsolatban mostanában több érdekes hírt is közölt a helyi sajtó. Amint arról nemrég beszámoltunk, egy szupermarketet kisebb tömeg lepett el, sőt, lökdösődés is volt egy akciós termék miatt:  Felkavaró Lidl-videó: dühöngő tömeg az áruházban

A meglehetősen negatív híreket feltehetően helyi élelmiszeripari érdekek is generálják. Sok beszállító ugyanis attól tart, hogy a német tulajdonú üzletlánc terjeszkedése ellehetetleníti a helyi mezőgazdasági termelőket és a kisebb üzleteket.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 29. csütörtök
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?