19 °C Budapest

Beismerte a Lidl: életveszélyes a parkolója - képpel

2009. május 26. 10:15

Egy máltai Lidl áruház parkolójában tábla figyelmezteti a vásárlókat a veszélyes környezetre. Az áruház ugyanis egy repülőtér mellett található, és így komoly kockázatnak vannak kitéve az ott parkolók.

A kihelyezett tábla szerint az áruház alacsonyan szálló repülőgépek légterében található, ezért komoly egészségi és anyagi kár következhet be - különösen egy repülőgép-baleset esetén.

A tábla kihelyezéséhez a máltai légiközlekedési hivatal ragaszkodott, mondván, a szupermarket a kifutópálya közelében, a biztonsági zónán belül helyezkedik el.

Egyes szakvélemények szerint a Lidl az úgynevezett "vörös zónában" található, ahol elvileg semmilyen épület nem lehetne. A hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogy kaphatott az áruház mégis építési engedélyt.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Fotó: maltatoday.com


A máltai Lidl áruházakkal kapcsolatban mostanában több érdekes hírt is közölt a helyi sajtó. Amint arról nemrég beszámoltunk, egy szupermarketet kisebb tömeg lepett el, sőt, lökdösődés is volt egy akciós termék miatt:  Felkavaró Lidl-videó: dühöngő tömeg az áruházban

A meglehetősen negatív híreket feltehetően helyi élelmiszeripari érdekek is generálják. Sok beszállító ugyanis attól tart, hogy a német tulajdonú üzletlánc terjeszkedése ellehetetleníti a helyi mezőgazdasági termelőket és a kisebb üzleteket.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm