29 °C Budapest

Beismerte a Lidl: életveszélyes a parkolója - képpel

2009. május 26. 10:15

Egy máltai Lidl áruház parkolójában tábla figyelmezteti a vásárlókat a veszélyes környezetre. Az áruház ugyanis egy repülőtér mellett található, és így komoly kockázatnak vannak kitéve az ott parkolók.

A kihelyezett tábla szerint az áruház alacsonyan szálló repülőgépek légterében található, ezért komoly egészségi és anyagi kár következhet be - különösen egy repülőgép-baleset esetén.

A tábla kihelyezéséhez a máltai légiközlekedési hivatal ragaszkodott, mondván, a szupermarket a kifutópálya közelében, a biztonsági zónán belül helyezkedik el.

Egyes szakvélemények szerint a Lidl az úgynevezett "vörös zónában" található, ahol elvileg semmilyen épület nem lehetne. A hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogy kaphatott az áruház mégis építési engedélyt.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Fotó: maltatoday.com


A máltai Lidl áruházakkal kapcsolatban mostanában több érdekes hírt is közölt a helyi sajtó. Amint arról nemrég beszámoltunk, egy szupermarketet kisebb tömeg lepett el, sőt, lökdösődés is volt egy akciós termék miatt:  Felkavaró Lidl-videó: dühöngő tömeg az áruházban

A meglehetősen negatív híreket feltehetően helyi élelmiszeripari érdekek is generálják. Sok beszállító ugyanis attól tart, hogy a német tulajdonú üzletlánc terjeszkedése ellehetetleníti a helyi mezőgazdasági termelőket és a kisebb üzleteket.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?