Terror a Lidlben: félméteres bozótvágót szorítottak az eladó torkához

2009. május 6. 17:02

Rablótámadás ért egy angliai Lidl áruházat. A símaszkos támadók késsel fenyegetőztek, és bezárták a személyzetet egy raktárhelyiségbe.

Az eset hétfőn kora este történt: két rabló hatolt be a Rochdale-i szupermarketbe, és egy fél méteres pengehosszúságú bozótvágó késsel arra kényszerítették az alkalmazottakat, hogy adják át az áruházban levő készpénzt.

A halálrarémült eladókat egy raktárhelyiségbe zárták - persze csak miután átadták a pénzt. Arról egyelőre nincs információ, hogy mennyit zsákmányoltak, de az biztos, hogy jelentős összegű készpénz volt az üzletben.

A két férfi fekete ruhát és símaszkot viselt, és egy piros Volkswagennel távozott. A rendőrség jelenleg is keresi az elkövetőket.

Jonathan Carter, a helyi rendőrség nyomozója szerint csodával határos, hogy nem történt sérülés, és nem követelt emberéletet a támadás. Viszont -mint mondta- ha egy ekkora kést szorítanak az emberhez, azt soha nem felejti el. Így az alkalmazottak vélhetően pszichológus segítségére szorulnak.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?