1 °C Budapest

Terror a Lidlben: félméteres bozótvágót szorítottak az eladó torkához

2009. május 6. 17:02

Rablótámadás ért egy angliai Lidl áruházat. A símaszkos támadók késsel fenyegetőztek, és bezárták a személyzetet egy raktárhelyiségbe.

Az eset hétfőn kora este történt: két rabló hatolt be a Rochdale-i szupermarketbe, és egy fél méteres pengehosszúságú bozótvágó késsel arra kényszerítették az alkalmazottakat, hogy adják át az áruházban levő készpénzt.

A halálrarémült eladókat egy raktárhelyiségbe zárták - persze csak miután átadták a pénzt. Arról egyelőre nincs információ, hogy mennyit zsákmányoltak, de az biztos, hogy jelentős összegű készpénz volt az üzletben.

A két férfi fekete ruhát és símaszkot viselt, és egy piros Volkswagennel távozott. A rendőrség jelenleg is keresi az elkövetőket.

Jonathan Carter, a helyi rendőrség nyomozója szerint csodával határos, hogy nem történt sérülés, és nem követelt emberéletet a támadás. Viszont -mint mondta- ha egy ekkora kést szorítanak az emberhez, azt soha nem felejti el. Így az alkalmazottak vélhetően pszichológus segítségére szorulnak.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 1. péntek
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem