Felkavaró Lidl-videó: dühöngő tömeg az áruházban

2009. május 5. 05:38

Már a hajnali nyitásnál tömegnyomor volt egy máltai Lidlben. A vásárlók grillsütőért rohamozták meg az áruházat.

A német áruházlánc máltai üzletében 19,98 euróért, azaz valamivel több mint 5500 forintért árusította a kerekes kerti sütőt. A tömeg már nyitáskor az üzlet elé csődült, majd mihelyst a bolt ajtajai kitárultak, a vásárlók betódultak és a grillsütőt tartó polcok felé szaladtak.

A hírek szerint nem jutott mindenkinek a sütőből, és kisebb lökdösődés is kialakult a vásárlók között. Az eset azért is keltett nagy feltünést, mert a mindössze 316 négyzetkilométeres szigetországban nem túl gyakoriak az ilyen jelenetek.

Hazánkban ugyanakkor az elmúlt években többször is előfordult már, hogy óriási tömeg alakult ki egy-egy áruház előtt. A legemlékezetesebb eset az Electro World 2002-es nyitása volt, amikor több ezer fő tülekedett az olcsónak vélt termékekért. Hasonló csoportosulás volt 2007-ben a nyíregyházi Media Markt nyitásakor, vagy az Aréna Pláza másfél évvel ezelőtti indulásakor is.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm