Megbukott a Lidl? Egy éve nem nyitott ki a győri áruház

2009. április 8. 16:00

Több mint egy éve megépült a Lidl első áruháza Győrben, de a mai napig nem nyitott meg. Annak ellenére sem, hogy az üzlet idén február elején használatbavételi engedélyt kapott -írja a kisalfold.hu.

A győri önkormányzat egy február 4-én keltezett határozatban adott használatbavételi engedélyt a "fantomáruháznak".

Ugyanakkor a bolt még mindig üresen áll, mert ezt határozatot is megtámadták, és jelenleg a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatalnál vár végső döntésre az ügy. Ennek a határozatnak legkésőbb 60 napon belül meg kell születni - mindez hamarosan várható.

 

A szellemáruház (Fotó:kisalfold.hu)


Győrben többen úgy gondolják, hogy a Lidl-nek - az erős konkurenciától tartva - a Spar tett keresztbe, a kisalfold.hu információ szerint ez azonban nem egyértelmű.

Valószínűleg inkább arról lehet szó, hogy a Fehérvári út közelében egy másik cég szeretne terjeszkedni -egy még nagyobb, 50 ezer négyzetméteren elterülő bevásárlóközpontban gondolkodik - ezért próbál meg minden eszközzel a Lidl útjába állni.

Hogy a Lidl mikor nyílik, egyelőre nem tudni. Az ugyanakkor bizonyos, hogy a német áruházlánc újonnan nyíló üzleteibe jelenleg boltvezetőket keres, többek közt Győrbe is.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?