-1 °C Budapest

Megbukott a Lidl? Egy éve nem nyitott ki a győri áruház

2009. április 8. 16:00

Több mint egy éve megépült a Lidl első áruháza Győrben, de a mai napig nem nyitott meg. Annak ellenére sem, hogy az üzlet idén február elején használatbavételi engedélyt kapott -írja a kisalfold.hu.

A győri önkormányzat egy február 4-én keltezett határozatban adott használatbavételi engedélyt a "fantomáruháznak".

Ugyanakkor a bolt még mindig üresen áll, mert ezt határozatot is megtámadták, és jelenleg a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatalnál vár végső döntésre az ügy. Ennek a határozatnak legkésőbb 60 napon belül meg kell születni - mindez hamarosan várható.

 

A szellemáruház (Fotó:kisalfold.hu)


Győrben többen úgy gondolják, hogy a Lidl-nek - az erős konkurenciától tartva - a Spar tett keresztbe, a kisalfold.hu információ szerint ez azonban nem egyértelmű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Valószínűleg inkább arról lehet szó, hogy a Fehérvári út közelében egy másik cég szeretne terjeszkedni -egy még nagyobb, 50 ezer négyzetméteren elterülő bevásárlóközpontban gondolkodik - ezért próbál meg minden eszközzel a Lidl útjába állni.

Hogy a Lidl mikor nyílik, egyelőre nem tudni. Az ugyanakkor bizonyos, hogy a német áruházlánc újonnan nyíló üzleteibe jelenleg boltvezetőket keres, többek közt Győrbe is.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 4. hétfő
Borbála, Barbara
49. hét
December 4.
A cookie napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm