11 °C Budapest

"A mobilom nélkül sehova!"

Pénzcentrum
2008. július 30. 09:30

A Mobile Data Associaton legfrissebb felmérése szerint a britek hetente mintegy 1,4 milliárdnyi szöveges üzenetet, vagyis sms-t küldenek, 30 százalékkal többet, mint egy évvel ezelőtt.

A képüzenetek, vagyis MMS-ek száma is 30 százalékkal megugrott 2007 hasonló időszakához képest, így összesen mintegy 10 millió kép- és videó-üzenet cserél gazdát hetente.

2006 májusa óta 25 százalékkal emelkedett a mobil internetet használók száma, ami naponta átlagosan 4 500 új felhasználót jelent a szigetországban. A felmérés alapján idén májusban mintegy 16,5 millió brit használta maroktelefonját internetezésre.

Szakértők szerint a mobil mára a három legfontosabb használati eszköz egyike, amit az emberek mindenhova magukkal visznek, rajta kívül ugyanis csak a lakáskulcs és a pénztárca otthon felejtése okozhat még gondot.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?