4 °C Budapest

Chuck Norris a neten is legyőzhetetlen

Pénzcentrum
2007. február 5. 10:45

Bizonyára sokan olvasnak blogokat, s nem kevesen vannak kedves olvasóink között olyanok is, akik maguk is írnak webnaplót. Ezen oldalakon a legizgalmasabb bejegyzések közé tartozik, mikor a tulajdonos a legmókásabb keresőszavakat sorolja fel, melyek révén oldalára rátaláltak az érdeklődők.

Ha nem is a legmókásabb kulcsszavakat, de a legkeresettebbeket összegyűjtötték a Kurzor.hu internetes kereső munkatársai. A toplista alapját a leggyakrabban keresett 1 000 kifejezés adta - írja a Népszabadság.

A tévésorozatok között tavalyhoz hasonlóan idén is a Csacska angyal végzett az első helyen, a Bűbájos boszorkákat és a Jó barátokat letaszította a listáról a Hetedik mennyország és a Lost. A mese, és mesehős kategóriában Harry Potter sikere töretlen, őt egy japán rajzfilmhős, Inuyasha követi, a harmadik helyen a 2005-ben második South Park végzett.

Az on-line játékok kategóriájában a listát a Honfoglaló vezeti, s előkelő helyen végzett a mahjong és a sudoku is. A szórakozás mellett a kultúrára is fordítunk időt, a Mozart című musical mellett sokan voltak kíváncsiak a Szépművészeti Múzeum kiállításaira is. Előszeretettel keresték az érettségizők is Petőfi Sándor, József Attila és Ady Endre műveit.

Ami az utazást illeti, 2006-ban is Európa részesült előnyben, az első három helyen Horvátország, Görögország és Olaszország végzett, a városok között London, Róma és Prága volt a hármas befutó. A gépkocsik között csak a sorrend változott, a lista élén továbbra is a Suzuki áll, a második helyet azonban az Opel foglalta el.

Hazánk sztárvilágának szereplői között a hölgyek taroltak, leggyakrabban Kelemen Anna, Csisztu Zsuzsa és Dundika nevére kerestek a netezők. A nemzetközi listavezető Chuck Norris lett, megelőzve Paris Hiltont és Pamela Andersont.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?