Van új a nap alatt ! Ilyen még nem volt a Neten

Pénzcentrum
2006. szeptember 7. 06:50

Újabb szolgáltatással rukkol elő a Google: az internetes keresőn keresztül a jövőben elérhetővé válnak az elmúlt több mint 200 év sajtóhírei.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Google News Archive Search segítségével több száz forrás digitalizált archívumához férhetnek hozzá az érdeklődők A Google-on keresztül elérhető archív anyagok között a legkorábbi az 1700-as évek közepéről származik.

Az eredmények hasonló formában jelennek meg, mint a Google News keresőben. Az archív kereső egy csoportba szedi össze a releváns híreket, de egy kronológia segítségével a keresett esemény előzményeiről és következményeiről is olvashat korabeli cikkeket az ember.

Az első Holdra-szállásról szóló cikkekhez kapcsolódva így megjelennek például a további Holdra-szállások dátumai is, illetve minden olyan időpont, amikor a téma a lapokban szerepelt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Google News Archive Search ingyenesen megtekinthető és fizetős szolgáltatás keretében olvasható archív hírek között is keres.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?