Gyurcsány elhagyta az országot

Pénzcentrum
2006. november 24. 06:50

A miniszterelnök napló bejegyzésében megosztja olvasóival egy vita részleteit. Kijelenti: dolgozni kell! És bejelenti, hogy balkáni körútra indul.Gyurcsány Ferenc blogja első bekezdéseiben örült, hogy nem az utca diktálja a tempót és létrejött egy megbeszélés, amelyen az ellenzéki politikusokkal is tudott érdemben tárgyalni. Azonban volt egy sejtése...

"Ma valóságos tárgyalás zajlott a kormány és az önkormányzatok, a kormány és meghatározó ellenzéki politikusok között. Végre nem az utca diktálta a tempót. Korábban volt egy olyan sejtésem, hogy van, aki nem örül ennek a találkozónak, és leginkább azt szeretné, ha valami elterelné róla a figyelmet; mondjuk az a kérdés, hogy részt vesznek-e rajta a megyei önkormányzatok vagy sem."

" Úgy vélem, nem lehet parlamenti képviselőként azt kérni a kormánytól és tőlem, hogy szigorú költségvetést csináljunk, hogy ne hitelekből finanszírozzuk az országot, majd önkormányzati vezetőként, polgármesterként azt mondani, hogy "ja, de nekem sokkal több kell". Akkor most melyik "kívánságot" teljesítsük? "
Majd az aktuális bejegyzésben kimenti magát péntekig.

"Ma balkáni körútra indulok. Bosznia-Hercegovinába, Macedóniába, majd Albániába, abba a térségbe, ahová a magyar külpolitikai és külgazdasági érdekek szólítanak minket. Péntek délután érkezem csak vissza."

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?