Gyurcsány elhagyta az országot

Pénzcentrum
2006. november 24. 06:50

A miniszterelnök napló bejegyzésében megosztja olvasóival egy vita részleteit. Kijelenti: dolgozni kell! És bejelenti, hogy balkáni körútra indul.Gyurcsány Ferenc blogja első bekezdéseiben örült, hogy nem az utca diktálja a tempót és létrejött egy megbeszélés, amelyen az ellenzéki politikusokkal is tudott érdemben tárgyalni. Azonban volt egy sejtése...

"Ma valóságos tárgyalás zajlott a kormány és az önkormányzatok, a kormány és meghatározó ellenzéki politikusok között. Végre nem az utca diktálta a tempót. Korábban volt egy olyan sejtésem, hogy van, aki nem örül ennek a találkozónak, és leginkább azt szeretné, ha valami elterelné róla a figyelmet; mondjuk az a kérdés, hogy részt vesznek-e rajta a megyei önkormányzatok vagy sem."

" Úgy vélem, nem lehet parlamenti képviselőként azt kérni a kormánytól és tőlem, hogy szigorú költségvetést csináljunk, hogy ne hitelekből finanszírozzuk az országot, majd önkormányzati vezetőként, polgármesterként azt mondani, hogy "ja, de nekem sokkal több kell". Akkor most melyik "kívánságot" teljesítsük? "
Majd az aktuális bejegyzésben kimenti magát péntekig.

"Ma balkáni körútra indulok. Bosznia-Hercegovinába, Macedóniába, majd Albániába, abba a térségbe, ahová a magyar külpolitikai és külgazdasági érdekek szólítanak minket. Péntek délután érkezem csak vissza."

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22