23 °C Budapest

Gyurcsány elhagyta az országot

Pénzcentrum
2006. november 24. 06:50

A miniszterelnök napló bejegyzésében megosztja olvasóival egy vita részleteit. Kijelenti: dolgozni kell! És bejelenti, hogy balkáni körútra indul.Gyurcsány Ferenc blogja első bekezdéseiben örült, hogy nem az utca diktálja a tempót és létrejött egy megbeszélés, amelyen az ellenzéki politikusokkal is tudott érdemben tárgyalni. Azonban volt egy sejtése...

"Ma valóságos tárgyalás zajlott a kormány és az önkormányzatok, a kormány és meghatározó ellenzéki politikusok között. Végre nem az utca diktálta a tempót. Korábban volt egy olyan sejtésem, hogy van, aki nem örül ennek a találkozónak, és leginkább azt szeretné, ha valami elterelné róla a figyelmet; mondjuk az a kérdés, hogy részt vesznek-e rajta a megyei önkormányzatok vagy sem."

" Úgy vélem, nem lehet parlamenti képviselőként azt kérni a kormánytól és tőlem, hogy szigorú költségvetést csináljunk, hogy ne hitelekből finanszírozzuk az országot, majd önkormányzati vezetőként, polgármesterként azt mondani, hogy "ja, de nekem sokkal több kell". Akkor most melyik "kívánságot" teljesítsük? "
Majd az aktuális bejegyzésben kimenti magát péntekig.

"Ma balkáni körútra indulok. Bosznia-Hercegovinába, Macedóniába, majd Albániába, abba a térségbe, ahová a magyar külpolitikai és külgazdasági érdekek szólítanak minket. Péntek délután érkezem csak vissza."

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 20. csütörtök
Rafael
25. hét
Június 20.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem