27 °C Budapest

Gyurcsány elhagyta az országot

Pénzcentrum
2006. november 24. 06:50

A miniszterelnök napló bejegyzésében megosztja olvasóival egy vita részleteit. Kijelenti: dolgozni kell! És bejelenti, hogy balkáni körútra indul.Gyurcsány Ferenc blogja első bekezdéseiben örült, hogy nem az utca diktálja a tempót és létrejött egy megbeszélés, amelyen az ellenzéki politikusokkal is tudott érdemben tárgyalni. Azonban volt egy sejtése...

"Ma valóságos tárgyalás zajlott a kormány és az önkormányzatok, a kormány és meghatározó ellenzéki politikusok között. Végre nem az utca diktálta a tempót. Korábban volt egy olyan sejtésem, hogy van, aki nem örül ennek a találkozónak, és leginkább azt szeretné, ha valami elterelné róla a figyelmet; mondjuk az a kérdés, hogy részt vesznek-e rajta a megyei önkormányzatok vagy sem."

" Úgy vélem, nem lehet parlamenti képviselőként azt kérni a kormánytól és tőlem, hogy szigorú költségvetést csináljunk, hogy ne hitelekből finanszírozzuk az országot, majd önkormányzati vezetőként, polgármesterként azt mondani, hogy "ja, de nekem sokkal több kell". Akkor most melyik "kívánságot" teljesítsük? "
Majd az aktuális bejegyzésben kimenti magát péntekig.

"Ma balkáni körútra indulok. Bosznia-Hercegovinába, Macedóniába, majd Albániába, abba a térségbe, ahová a magyar külpolitikai és külgazdasági érdekek szólítanak minket. Péntek délután érkezem csak vissza."

NEKED AJÁNLJUK
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 5. hétfő
Fatime
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?