Gyurcsány visszavonul!

Pénzcentrum
2006. május 19. 14:00

Visszavonta a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Lap- és Könyvkiadó ellen benyújtott személyiségi jogi keresetét Gyurcsány Ferenc ,miniszterelnök. A kormányszóvivő azt mondta: Gyurcsány Ferenc a múlt sérelmei helyett a jövőre kíván koncentrálni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A miniszterelnök a részben általa tulajdonolt Nomentana nevű cégről a Magyar Nemzet című lapban korábban megjelent cikksorozat állításai miatt indított pert.

Azonban, a csütörtöki első tárgyalási napon - amelyen sem a kormányfő sem pedig a jogi képviselője nem vett részt - Pataki Árpád bíró ismertette a felperes beadványát, amelyben tudatta a bírósággal, hogy eláll a pertől, így az eljárás megszűnt.

Batiz András kormányszóvivő elmondta: a miniszterelnök a választási kampány részének, politikai célból megfogalmazott lejáratási kísérletnek tartja a cikket. A kampánynak azonban vége, a választások is lezárultak, a kormányfő pedig a múlt sérelmei helyett a jövőre kíván koncentrálni, ezért vonta vissza a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Lap- és Könyvkiadó ellen benyújtott személyiségi jogi keresetét - tette hozzá Batiz András.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 3. péntek
Ferenc, Olívia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?