3 °C Budapest

Gyurcsány visszavonul!

Pénzcentrum
2006. május 19. 14:00

Visszavonta a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Lap- és Könyvkiadó ellen benyújtott személyiségi jogi keresetét Gyurcsány Ferenc ,miniszterelnök. A kormányszóvivő azt mondta: Gyurcsány Ferenc a múlt sérelmei helyett a jövőre kíván koncentrálni.A miniszterelnök a részben általa tulajdonolt Nomentana nevű cégről a Magyar Nemzet című lapban korábban megjelent cikksorozat állításai miatt indított pert.

Azonban, a csütörtöki első tárgyalási napon - amelyen sem a kormányfő sem pedig a jogi képviselője nem vett részt - Pataki Árpád bíró ismertette a felperes beadványát, amelyben tudatta a bírósággal, hogy eláll a pertől, így az eljárás megszűnt.

Batiz András kormányszóvivő elmondta: a miniszterelnök a választási kampány részének, politikai célból megfogalmazott lejáratási kísérletnek tartja a cikket. A kampánynak azonban vége, a választások is lezárultak, a kormányfő pedig a múlt sérelmei helyett a jövőre kíván koncentrálni, ezért vonta vissza a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Lap- és Könyvkiadó ellen benyújtott személyiségi jogi keresetét - tette hozzá Batiz András.
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?