Mivel lehet Gyurcsányt kiüldözni a világból? - Elmondta

Pénzcentrum
2006. május 16. 14:00

A miniszterelnök legfrissebb blog bejegyzésében arról ír, hogy Tamás fia, és csapata, ötödik lett a diákolimpia budapesti döntőjén, találkozott Charles Gatival, békainvázió készülődik a kertjében, valamint arról, hogy szerencsepénzt hord a belső zsebében de nem babonás.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Gyurcsány Ferenc tegnap késő délután Charles Gatival találkozott, akit kiváló embernek tart. Majd a következő fejezetben ismét megoszt egy titkot az olvasókkal a miniszterelnök. Íme: "Sokat gúnyolódtak már azon, hogy egyszer bevallottam, rettenetesen irtózom a békáktól. Ami egyébként igaz. Most egészen elborzaszt maga a látvány is. Nem különben ennek megjósolható következménye. Nem politikai fegyverként ajánlom riválisaimnak, de nyugodtan bevallhatom, hogy engem békával a világból is ki lehetne üldözni. És most meg azt látom, hogy a kert végében hatalmas béka csapat készülődik. Lázasan keresem a megoldást, mit lehet tenni velük. Mindenesetre, akit ismerek, aki él és mozog körülöttem, azt mind ezzel a problémával traktálom, hogy legyen szíves bölcs és okos megoldással előállni. "

Majd megtudhatjuk, hogy a kormányfő nem babonás de azért egy barátjától kapott szerencsepénz ott lapult a zakója zsebében mikor Orbán Viktorral vitázott. Ezt a szerencsepénzt ismét megtalálta és magával vitte ma reggel is.

A kormány első embere nyilatkozott a politikáról is :" Miközben a politika nagyon komoly, bár soha nem gondolnám, hogy halálosan komoly, normális, demokratikus országban, mégis ennyi játék talán belefér. Az ország szerencséje az nem az én szerencsepénzemen fog múlni, hanem bátorságán és tehetségén. Az megvan neki, csak merjen vele élni. Mindenesetre, ma elkezdődik a kormányalakítás hivatalos közjogi folyamata, amely az eredeti tervek szerint jó négy hetet vesz igénybe. Ma úgy számolunk, hogy június 14-én alakulhat meg az új Kormány."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 27. csütörtök
Angelika
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?