5 °C Budapest

Most mi lesz veled Orbán Viktor?

Pénzcentrum
2006. május 18. 14:00

Zárt ülésen vitatják meg a Fidesz szombati rendkívüli kongresszusának legfontosabb napirendi pontjait: az elnökség beszámolóját a választási eredményről és az új stratégiáról szóló pártelnöki iránymutatást; szintén zárt ajtók mögött történik majd a bizalmi szavazás az elnökség tagjairól.

Zárt ülésen vitatják meg a Fidesz szombati rendkívüli kongresszusának legfontosabb napirendi pontjait: az elnökség beszámolóját a választási eredményről és az új stratégiáról szóló pártelnöki iránymutatást; szintén zárt ajtók mögött történik majd a bizalmi szavazás az elnökség tagjairól - írja a hirado.hu

Kongresszus szombaton 10.00 órakor Pokorni Zoltán alelnök megnyitó beszédével kezdődik, ezek után valószínűleg zárt munkaértekezletet tartanak, amelyen három napirendi pontot tárgyalnak meg - mondta Szijjártó Péter szóvivő. A kongresszus több mint 1.800 küldöttje először az országos elnökség választási eredménnyel kapcsolatos beszámolóját hallgatja meg, ezt követően Orbán Viktor pártelnökről és az országos elnökség többi tagjáról együttesen, titkos bizalmi szavazással döntenek - tette hozzá.

Mint mondta, a teljes országos elnökségről szól a bizalmi szavazás. Ez azt jelenti, hogy nem csak Orbán Viktor és a négy alelnök - Pokorni Zoltán, Schmitt Pál, Varga Mihály és Pelczné Gáll Ildikó - hanem Kövér László, az országos választmány elnöke és az új frakcióvezető, Navracsics Tibor is alanya lesz a bizalmi szavazásnak.

A zárt ülés harmadik napirendi pontjaként Orbán Viktor tesz előterjesztést a Fidesz jövőben követendő politikai irányáról - mondta Szijjártó Péter. A szóvivő szerint a tanácskozás - amelyet a Kongresszusi Központban tartanak - várhatóan késő délutánig tart, utána sajtótájékoztatón számolnak be a döntésekről, de lehetséges, hogy a zárt ülés közben is tájékoztatják az újságírókat. Mint mondta, a kongresszust öt regionális küldöttértekezlet előzte meg az elmúlt hétvégén, ahol a küldöttek az adott régió választási eredményeit vitatták meg, két-két elnökségi tag jelenlétében.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?