1 °C Budapest

Pártelnökök a Közgázon

Pénzcentrum
2006. március 14. 14:20

Eddig öt pártelnök fogadta el a meghívást a "Pártelnökök a Közgázon" elnevezésű rendezvényre; a csütörtöktől március végéig tartó politikai fórumokat a Corvinus Egyetem Politikatudományi Intézete, illetve a Magyarország Politikai Évkönyve szerkesztősége szervezi - írja az Edupress.

Eddig öt pártelnök fogadta el a meghívást a "Pártelnökök a Közgázon" elnevezésű rendezvényre; a csütörtöktől március végéig tartó politikai fórumokat a Corvinus Egyetem Politikatudományi Intézete, illetve a Magyarország Politikai Évkönyve szerkesztősége szervezi – írja az Edupress.

 

A sorozatra továbbra is azon pártok elnökeit hívják meg, amelyek az előző országgyűlési választáson a listás szavazatok legalább egy százalékát megszerezték.


A "Pártelnökök a Közgázon" sorozatban március 16-án délután hat órától Thürmer Gyula, a Munkáspárt, este 8 órától Csurka István, a MIÉP, március 20-án Dávid Ibolya, az MDF, március 30-án Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke tart elnöki fórumot. Március 27-én este 8 órakor Hiller István, az MSZP elnöke lesz az egyetem vendége. Orbán Viktort március 23-ára hívták meg a szervezők, azt azonban még nem tudni, hogy a Fidesz elnöke vállalja-e a felkérést.


A sorozat alkalmával a szervezők azt kérik a pártok vezetőitől, hogy egy egyetemi fórumon fejtsék ki véleményüket négy témakörben. Ezek: Magyarország 2002-2006 közötti értékelése - az EU-tagság következményei, gazdaságpolitika, külpolitika, szociálpolitika, általános helyzet, politikai demokrácia -, a kormány-ellenzék és külön a parlament munkájának értékelése, saját pártjuk teljesítményének bemutatása és értékelése, valamint a főbb, 2006-2010 közötti programok, tervek.


A rendezvény zártkörű, azon csak a közgázos diákok és tanárok, a pártok vendégei és a sajtó akkreditált képviselői vehetnek részt.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?