21 °C Budapest

Rendkívüli felmondás: szerződést bontott a magyar sikercég

2011. február 2. 17:32

A kecskeméti székhelyű Fornetti Európa Kft., a Fornetti Franchise jogok és know-how-k kizárólagos felhasználói jogosultja a napokban értesítette kereskedelmi partnereit arról, hogy az eddig Fornetti Pannon néven Igalon működő master franchise partnerével rendkívüli felmondással szerződést bontott.

A tavaly december 22-én megszületett döntést követően az igali telephelyű vállalkozás sem nevében, sem az általa forgalmazott termékek és szolgáltatások révén nem jogosult a Fornetti márkanév használatára. A Fornetti Pannon eddig Nyugat-Magyarország egy részét látta el Fornetti termékekkel.

A Fornetti Európa Kft., illetve a szintén kecskeméti székhelyű Fornetti Kft. a felmondás határidejétől a Magyar Köztársaság teljes területén teljes joggal ellátja a Fornetti Franchise Master képviseletét. Ennek következtében a Fornetti Franchise semmilyen felelősséget nem tud, és nem akar vállalni az Igalon gyártott péksüteményekért, illetve az onnan származó szolgáltatásokért.

Beletört a Fornetti Pannon foga a minőségi sztenderdekbe


A Fornetti Franchise azért kényszerült rendkívüli felmondással megszüntetni az együttműködést az igali vállalkozással, mert elfogadhatatlannak tartja a fogyasztók és a partnerek érdekeit szem előtt tartó sztenderdektől való bármilyen típusú eltérést az alapvetően élelmiszergyártó és szolgáltató profilban.


NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A látogatókat ez a közlemény fogadja a társaság honlapján


A Fornetti Európa Kft. és a Fornetti Kft. közleményét a Fornetti márkanév biztonságát a jövőben is használni szándékozó kiskereskedelmi partnerei és vásárlói tájékoztatása érdekében hozta nyilvánosságra.

A Fornetti nem csak hazánkban, de Európán belül, sőt azon kívül is jól ismert és bevezetett márkanév - a Fornetti franchise hálózata pedig Európa második-harmadik legnagyobb ilyen lánca. A Fornetti rendszeréhez jelenleg 26 ország tartozik. A cégcsoportban közel 10 000-en dolgoznak, és évente 50 millió kilogramm pékárut értésesítenek. A Bakutól Torontóig ívelő 7000 tagból álló franchise hálózat évente 200 millió eurós - jelenlegi árfolyamon 54 milliárd forint - forgalmat bonyolít. A Fornetti név az elmúlt évek alatt egyet jelentett a kedvező árú, magas minőségű pékáruval. Palásti József Franchise alapító-pékmester, a gyártási know-how-k és a hozzá kapcsolódó jogok kizárólagos tulajdonosa vallja és tanítja, hogy a vásárlói elégedettség elérése érdekében a termékek és szolgáltatások kiváló minősége, és a mindenek felett álló hibátlan élelmiszerbiztonság garantálása az a felelősség, amivel együtt kell élnie annak, aki a Fornetti Franchise munkájában részt akar venni.

Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem