24 °C Budapest

Rendkívüli felmondás: szerződést bontott a magyar sikercég

2011. február 2. 17:32

A kecskeméti székhelyű Fornetti Európa Kft., a Fornetti Franchise jogok és know-how-k kizárólagos felhasználói jogosultja a napokban értesítette kereskedelmi partnereit arról, hogy az eddig Fornetti Pannon néven Igalon működő master franchise partnerével rendkívüli felmondással szerződést bontott.

A tavaly december 22-én megszületett döntést követően az igali telephelyű vállalkozás sem nevében, sem az általa forgalmazott termékek és szolgáltatások révén nem jogosult a Fornetti márkanév használatára. A Fornetti Pannon eddig Nyugat-Magyarország egy részét látta el Fornetti termékekkel.

A Fornetti Európa Kft., illetve a szintén kecskeméti székhelyű Fornetti Kft. a felmondás határidejétől a Magyar Köztársaság teljes területén teljes joggal ellátja a Fornetti Franchise Master képviseletét. Ennek következtében a Fornetti Franchise semmilyen felelősséget nem tud, és nem akar vállalni az Igalon gyártott péksüteményekért, illetve az onnan származó szolgáltatásokért.

Beletört a Fornetti Pannon foga a minőségi sztenderdekbe


A Fornetti Franchise azért kényszerült rendkívüli felmondással megszüntetni az együttműködést az igali vállalkozással, mert elfogadhatatlannak tartja a fogyasztók és a partnerek érdekeit szem előtt tartó sztenderdektől való bármilyen típusú eltérést az alapvetően élelmiszergyártó és szolgáltató profilban.


TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A látogatókat ez a közlemény fogadja a társaság honlapján


A Fornetti Európa Kft. és a Fornetti Kft. közleményét a Fornetti márkanév biztonságát a jövőben is használni szándékozó kiskereskedelmi partnerei és vásárlói tájékoztatása érdekében hozta nyilvánosságra.

A Fornetti nem csak hazánkban, de Európán belül, sőt azon kívül is jól ismert és bevezetett márkanév - a Fornetti franchise hálózata pedig Európa második-harmadik legnagyobb ilyen lánca. A Fornetti rendszeréhez jelenleg 26 ország tartozik. A cégcsoportban közel 10 000-en dolgoznak, és évente 50 millió kilogramm pékárut értésesítenek. A Bakutól Torontóig ívelő 7000 tagból álló franchise hálózat évente 200 millió eurós - jelenlegi árfolyamon 54 milliárd forint - forgalmat bonyolít. A Fornetti név az elmúlt évek alatt egyet jelentett a kedvező árú, magas minőségű pékáruval. Palásti József Franchise alapító-pékmester, a gyártási know-how-k és a hozzá kapcsolódó jogok kizárólagos tulajdonosa vallja és tanítja, hogy a vásárlói elégedettség elérése érdekében a termékek és szolgáltatások kiváló minősége, és a mindenek felett álló hibátlan élelmiszerbiztonság garantálása az a felelősség, amivel együtt kell élnie annak, aki a Fornetti Franchise munkájában részt akar venni.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?