10 °C Budapest

Elköltözött a Nestlé

2009. május 5. 11:32

Az előzetes terveknek megfelelően a Nestlé Hungária Kft. beköltözött a TriGranit által fejlesztett Millennium Tower II. irodaházban kialakított 3.890 négyzetméteres új központjába. A tranzakció során a tulajdonost a CB Richard Ellis, a Nestlét a Cushman & Wakefield képviselte.

"Örömmel üdvözöljük a világ egyik piacvezető fogyasztásicikk-gyártóját a Millennium Városközpontban. Az irodaház végső technikai és műszaki kialakítása során messzemenőkig figyelembe vettük új bérlőnk egyedi igényeit." - nyilatkozta Hajdu László, a TriGranit magyarországi fejlesztési igazgatója.

"Számunkra a Duna-parti iroda szinte már hagyománynak számít. A Millennium Tower II irodaházban kialakított új központi irodánk mind munkaszervezés, mind költségtervezés és átláthatóság szempontjából hatalmas előrelépést jelent a számunkra a korábbi három helyszínen működő üzletágaink összeköltözése révén." - hangsúlyozta Aldo Siegrist, a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatója.

Csikós Ádám, a Cushman & Wakefield projektmenedzsment üzletágának vezetője hozzáfűzte: "Izgalmas feladat volt számunkra a Nestlé új központi irodájának kialakítása, amely a hagyományos irodai funkciókon kívül látványkonyhának is helyet ad."

A 20.000 négyzetméter irodaterületet kínáló Millennium Tower II a Duna keleti partján, a Millennium Városközpontban helyezkedik el. A nyolcemeletes épületet a FIABCI díjas Schön Építésziroda tervezte. A Millennium Városközpont bérlői között megtalálható a K&H Bank, a Vodafone, a Morgan Stanley, a Lexmark, a Boehringer, a JTI, a Prologis valamint a Lufthansa. A Millennium Városközpontban található A - kategóriás Millennium Towers irodaházak kiemelkedő minőséget képviselnek a magyar irodapiacon. Az épületek technikai felszereltsége és szolgáltatásai megfelelnek a TriGranit magas minőségi követelményeinek és a környezetvédelmi irányelveknek is.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 24. szombat
Szökõnap
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem