18 °C Budapest

Elköltözött a Nestlé

2009. május 5. 11:32

Az előzetes terveknek megfelelően a Nestlé Hungária Kft. beköltözött a TriGranit által fejlesztett Millennium Tower II. irodaházban kialakított 3.890 négyzetméteres új központjába. A tranzakció során a tulajdonost a CB Richard Ellis, a Nestlét a Cushman & Wakefield képviselte.

"Örömmel üdvözöljük a világ egyik piacvezető fogyasztásicikk-gyártóját a Millennium Városközpontban. Az irodaház végső technikai és műszaki kialakítása során messzemenőkig figyelembe vettük új bérlőnk egyedi igényeit." - nyilatkozta Hajdu László, a TriGranit magyarországi fejlesztési igazgatója.

"Számunkra a Duna-parti iroda szinte már hagyománynak számít. A Millennium Tower II irodaházban kialakított új központi irodánk mind munkaszervezés, mind költségtervezés és átláthatóság szempontjából hatalmas előrelépést jelent a számunkra a korábbi három helyszínen működő üzletágaink összeköltözése révén." - hangsúlyozta Aldo Siegrist, a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatója.

Csikós Ádám, a Cushman & Wakefield projektmenedzsment üzletágának vezetője hozzáfűzte: "Izgalmas feladat volt számunkra a Nestlé új központi irodájának kialakítása, amely a hagyományos irodai funkciókon kívül látványkonyhának is helyet ad."

A 20.000 négyzetméter irodaterületet kínáló Millennium Tower II a Duna keleti partján, a Millennium Városközpontban helyezkedik el. A nyolcemeletes épületet a FIABCI díjas Schön Építésziroda tervezte. A Millennium Városközpont bérlői között megtalálható a K&H Bank, a Vodafone, a Morgan Stanley, a Lexmark, a Boehringer, a JTI, a Prologis valamint a Lufthansa. A Millennium Városközpontban található A - kategóriás Millennium Towers irodaházak kiemelkedő minőséget képviselnek a magyar irodapiacon. Az épületek technikai felszereltsége és szolgáltatásai megfelelnek a TriGranit magas minőségi követelményeinek és a környezetvédelmi irányelveknek is.

NEKED AJÁNLJUK
Meghalt Magyarország második leggazdagabb embere

Legendás magyar üzletembertől búcsúzik az ország. Demján Sándor, 2018. március 26-án, hétfőn, életének 75. évében hunyt el. A Forbes magazin tavalyi összeállítása szerint 192 milliárdos...

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 29. csütörtök
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?