Elköltözött a Nestlé

2009. május 5. 11:32

Az előzetes terveknek megfelelően a Nestlé Hungária Kft. beköltözött a TriGranit által fejlesztett Millennium Tower II. irodaházban kialakított 3.890 négyzetméteres új központjába. A tranzakció során a tulajdonost a CB Richard Ellis, a Nestlét a Cushman & Wakefield képviselte.

"Örömmel üdvözöljük a világ egyik piacvezető fogyasztásicikk-gyártóját a Millennium Városközpontban. Az irodaház végső technikai és műszaki kialakítása során messzemenőkig figyelembe vettük új bérlőnk egyedi igényeit." - nyilatkozta Hajdu László, a TriGranit magyarországi fejlesztési igazgatója.

"Számunkra a Duna-parti iroda szinte már hagyománynak számít. A Millennium Tower II irodaházban kialakított új központi irodánk mind munkaszervezés, mind költségtervezés és átláthatóság szempontjából hatalmas előrelépést jelent a számunkra a korábbi három helyszínen működő üzletágaink összeköltözése révén." - hangsúlyozta Aldo Siegrist, a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatója.

Csikós Ádám, a Cushman & Wakefield projektmenedzsment üzletágának vezetője hozzáfűzte: "Izgalmas feladat volt számunkra a Nestlé új központi irodájának kialakítása, amely a hagyományos irodai funkciókon kívül látványkonyhának is helyet ad."

A 20.000 négyzetméter irodaterületet kínáló Millennium Tower II a Duna keleti partján, a Millennium Városközpontban helyezkedik el. A nyolcemeletes épületet a FIABCI díjas Schön Építésziroda tervezte. A Millennium Városközpont bérlői között megtalálható a K&H Bank, a Vodafone, a Morgan Stanley, a Lexmark, a Boehringer, a JTI, a Prologis valamint a Lufthansa. A Millennium Városközpontban található A - kategóriás Millennium Towers irodaházak kiemelkedő minőséget képviselnek a magyar irodapiacon. Az épületek technikai felszereltsége és szolgáltatásai megfelelnek a TriGranit magas minőségi követelményeinek és a környezetvédelmi irányelveknek is.

NEKED AJÁNLJUK
Meghalt Magyarország második leggazdagabb embere

Legendás magyar üzletembertől búcsúzik az ország. Demján Sándor, 2018. március 26-án, hétfőn, életének 75. évében hunyt el. A Forbes magazin tavalyi összeállítása szerint 192 milliárdos...

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?