1 °C Budapest

Költözik a Vatera.hu!

2009. március 30. 16:30

A Vatera.hu, a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője a CB Richard Ellis teljes körű bérlőképviseleti szolgáltatásának igénybevételével áprilisban az R70 irodaházba költözik, ahol közel 800 négyzetméterre írt alá bérleti szerződést.

A CBRE tanácsadói segítségének köszönhetően a Vatera.hu a korábbinál közel kétszer nagyobb irodába költözhet, és kiemelkedően jó bérleti feltételeket ért el a Rákóczi úti irodaépület legfelső két szintjén.

"Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyarország legnagyobb online piacterét üzemeltető Vatera.hu-t elégedett ügyfeleink közt tudhatjuk. A cég példája is jól mutatja, hogy ma már nemcsak multinacionális nagyvállalatok, hanem hazai, közepes méretű területigénnyel rendelkező cégek is igénybe veszik professzionális ingatlan-tanácsadó szolgáltatását."- nyilatkozta Konthur Adrienne, a CB Richard Ellis ügyvezető igazgatója.

"A kizárólagos bérlőképviselet segítségével egy vállalat időt, energiát és pénzt takaríthat meg, hiszen az őt képviselő, átfogó piacismerettel bíró tanácsadó leveszi a válláról az irodakeresés nyűgeit és kimagasló költségmegtakarítást tud elérni a tárgyalások során. Természetes, hogy az egyre kifinomultabb igénnyel bíró bérlők részéről az ilyen együttműködési forma iránti igény egyre elterjedtebbé válik a hazai piacon is."- hangsúlyozta az ügyvezető.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?