11 °C Budapest

Költözik a Vatera.hu!

2009. március 30. 16:30

A Vatera.hu, a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője a CB Richard Ellis teljes körű bérlőképviseleti szolgáltatásának igénybevételével áprilisban az R70 irodaházba költözik, ahol közel 800 négyzetméterre írt alá bérleti szerződést.

A CBRE tanácsadói segítségének köszönhetően a Vatera.hu a korábbinál közel kétszer nagyobb irodába költözhet, és kiemelkedően jó bérleti feltételeket ért el a Rákóczi úti irodaépület legfelső két szintjén.

"Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyarország legnagyobb online piacterét üzemeltető Vatera.hu-t elégedett ügyfeleink közt tudhatjuk. A cég példája is jól mutatja, hogy ma már nemcsak multinacionális nagyvállalatok, hanem hazai, közepes méretű területigénnyel rendelkező cégek is igénybe veszik professzionális ingatlan-tanácsadó szolgáltatását."- nyilatkozta Konthur Adrienne, a CB Richard Ellis ügyvezető igazgatója.

"A kizárólagos bérlőképviselet segítségével egy vállalat időt, energiát és pénzt takaríthat meg, hiszen az őt képviselő, átfogó piacismerettel bíró tanácsadó leveszi a válláról az irodakeresés nyűgeit és kimagasló költségmegtakarítást tud elérni a tárgyalások során. Természetes, hogy az egyre kifinomultabb igénnyel bíró bérlők részéről az ilyen együttműködési forma iránti igény egyre elterjedtebbé válik a hazai piacon is."- hangsúlyozta az ügyvezető.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm