2 °C Budapest

Már költöztetést is vállal az IBM és a Nokia szolgáltatója

2009. március 17. 11:30

A zuhanykabinok gyártásával és kereskedelmével foglalkozó cseh Roltechnik a CB Richard Ellis közvetítésével közel 1000 m2 raktár és 100 m2 irodaterületre írt alá bérleti szerződést a ConvergenCE által fejlesztett CityPoint9 városi logisztikai parkban. A cég először fél évre egy ideiglenes raktárba költözött, majd az új csarnok elkészültével foglalja el végleges helyét a parkban, melynek harmadik fázisa jelenleg épül. 

"A Roltechnik igényei közt szerepelt, hogy meglevő ügyfélkörét új bázisáról is minél gyorsabban és hatékonyabban ki tudja szolgálni. Különös kihívást jelentett a tranzakció során, hogy rövid határidővel kellett egy parkon belül átmeneti, majd végleges megoldást találnunk a számára." - nyilatkozta Baka Gergely, a CBRE vezető ipariingatlan-tanácsadója."

"Nagy megelégedettséggel tölt el minket, hogy egyrészt sikerült rövid idő alatt tető alá hoznunk a megállapodást, másrészt egy olyan modern városi központot találtunk a Roltechnik számára, amely az előző telephely közelében van, így a lehető legkisebb helyszínváltozást jelenti, egyúttal a legnagyobb flexibilitást nyújtja." - tette hozzá Baka Gergely.

Mint arról korábban beszámoltunk, a CBRE 2008-ban olyan cégektől nyert új megbízásokat, mint az Oracle, IBM, Zurich, Software AG és a Lexmark. A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Nokia is a CB Richard Ellist választotta kizárólagos partneréül ingatlanügyei menedzselésére.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2022. december 6. 22:38