4 °C Budapest

A Nokia és az IBM szolgáltatója bolgár partnert kapott

2009. március 12. 15:15

A CB Richard Ellis (CBRE) bejelentette, hogy együttműködési megállapodást írt alá Bulgária vezető kereskedelmi ingatlanszolgáltató vállalatával, az MBL EOOD-dal. A megegyezés kiaknázza mindkét cég vezető szerepét, hiszen a helyi piaci szakértelmet globális háttérrel és a nemzetközi ügyfélkapcsolatokkal ötvözi. 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A megegyezés, ami tovább erősíti a CBRE regionális jelenlétét, a román Eurisko Consulting tavalyi felvásárlását és a görög Atria Csoporttal való együttműködési megállapodást követi.

A 2007-ben alapított, 15 főt foglalkoztató MBL Szófiában működik. A bolgár piacon kitűnő hírnévnek örvendő cég helyi és nemzetközi ügyfeleknek nyújt szolgáltatásokat, köztük fejlesztőknek, befektetési alapoknak, intézményi befektetőknek, kiskereskedőknek és bérlőknek egyaránt. Az MBL a kereskedelmi ingatlanszolgáltatás teljes palettáját kínálja: értékbecslést, értékesítést és felvásárlást, iroda- kereskedelmi és ipari ingatlanok esetében bérlő- és tulajdonos-képviseletet, valamint földterület adásvételt és ingatlanüzemeltetést is.

Az MBL-lel kötött megállapodás tovább erősíti a CBRE európai hálózatát, és azon képességét, hogy piacvezető ingatlan-szolgáltatást nyújtson a közép- és kelet-európai régióban helyi és nemzetközi ügyfeleknek egyaránt.

Colin Waddell, a CBRE közép- és kelet-európai regionális igazgatója a megegyezést így kommentálta: "A nemzetközi perspektívába illesztett helyi tanácsadás még sosem volt ilyen fontos, mint napjainkban. Hálózata kiterjesztésével a CB Richard Ellis továbbra is a legjobb helyi és globális szolgáltatásokat biztosítja, és ügyfeleit a legjobb lehetőségekhez juttatja egy kihívással teli piacon. Bulgária a régió fontos országa, pozitív hosszú távú növekedési kilátásokkal, amelyek táplálni tudják az ingatlanpiacot. Az MBL-lel folytatott együttműködés nagy lehetőségeket rejt magában, amelyből ügyfeleink profitálhatnak."

Asen Lisev, az MBL ügyvezetője hozzátette: "miután számos alternatívát számításba vettünk üzletünk fejlesztése kapcsán, úgy véltük, hogy a CB Richard Ellis-szel való jövő egyértelműen a lehető legjobb opció, hiszen globális háttere, a régióban betöltött piacvezető szerepe és a cégeink kompatibilitása egyaránt ezt támasztja alá."

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Mint arról korábban beszámoltunk, a CBRE 2008-ban olyan cégektől nyert új megbízásokat, mint az Oracle, IBM, Zurich, Software AG és a Lexmark. A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Nokia is a CB Richard Ellist választotta kizárólagos partneréül ingatlanügyei menedzselésére.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 26. 17:09